L’Hotel Santa Marta i els restaurants Veracruz i Ricardo ja oferixen Paella de Cullera

Jueves, 26 de mayo de 2016 | e6d.es
• Entrevista a Rocio, directora de l’Hotel Santa Marta; a Juan Carlos del Restaurant Veracruz i a Javi del Restaurant Ricardo

._000433
Els professionals de l’hostaleria van elogiar ahir el Concurs de Paella de Cullera en considerar que serà un gran impuls per al turisme gastronòmic. Quaranta-dos establiments de la localitat s’han adherit a la promoció d’este plat únic creat a la localitat.
Encara que no van poder participar en el concurs en esta primera edició  van mostrar el seu suport incondicional a la intenció de crear un producte exclusiu gastronòmic de Cullera, així com a les bases d'un concurs amb potencial nacional i internacional.
Els hostalers consideren que la Paella de Cullera “és una gran oportunitat per a potenciar la indústria gastronòmica, comercial i un gran complement turístic”.
Els restauradors cataloguen com un encert la selecció de productes locals per a l'elaboració de la paella de Cullera; especialment el peix de la llotja de Cullera i l'arròs de la varietat J. Sendra.
Es valora molt positivament la participació de personalitats del món gastronòmic a nivell nacional, afirmant que és la millor forma de llançar al màxim nivell la marca de la ciutat i de la Paella de Cullera.
E6D