L’homenatge als agricultors i a la tomaca de El Perelló és una realitat a la III Fira Gastronňmica

Sábado, 7 de junio de 2014 | e6d.es
• Més de 25.000 persones s’espera que passen al llarg del cap de setmana pel recinte firal

._000243


Acte inaugural amb Miguel Fos, alcalde de El Perelló i
Ernesto Sanjuán, diputat de Turisme





 
Ahir a la vesprada va tindre lloc l’acte inaugural de la III edició de la Fira Gastronòmica “Tómate El Perelló”. Fins el diumenge, a les 22 hores, els més de 25.000 visitants que s’espera assistisquen van a poder degustar el producte estrella d’esta fira, la tomaca; però també disfutaran de moltes altres activitats com taller de demostració de tall de pernil, cata degustació de vins, passejos amb barca per l'Albufera, visites guiades a les plantacions de tomaques i Cooperativa de El Perelló, inflables i actuacions infantils per als més xicotets, etc…
Miguel Fos, alcalde de la ciutat, va donar la benvinguda als veïns, visitants i autoritats presents en este acte. Allí estaven, el  subdirector de governació Lluís Santamaria; Ernesto Sanjuán, diputat de Turisme i alcalde de Cullera; Marta Valsangiacomo, directora general de empreses agroalimentàries i pesca; Dimas Vázquez, regidor de Festes, agricultura i Noves tecnologies de Sueca i els alcaldes de Llaurí, Favara i Sollana.
Paraules d’agraïments sobre tot per als professionals de la Cooperativa de El Perelló, perquè gràcies al seu treball i esforç la fira cada any guanya en qualitat i en quantitat.
Nou rècord de expositors, ja que en esta edició s’han muntat 60 casetes on es podran trobar tota classe d’articles i productes.
Ara, la maquinaria per a la quarta edició ja està en marxa, però al llarg del cap de setmana tenen una cita amb l’homenatge que es fa a El Perelló als agricultors i treballadors de la Cooperativa i a la “millor tomaca del món”, la de El Perelló.
J.M.O
Fotos: Hayack

Ampliarem esta informació en l'edició del dilluns
amb un ampli reportatge fotogràfic i entrevistes