Les alumnes de 3 ESO de EFA Torrealedua guanyen el premi al millor treball en equip del Concurs Making Home

Jueves, 3 de marzo de 2022 | e6d.es
• Es van enfrontar a proves de cuina, protocol, menús saludables i dissenys sostenibles

._000690

._000700
Del 25 al 27 de febrer, s'ha dut a terme l'IX Concurs Juvenil Making a sustainable Home organitzat per la Fundació Esycu. MH és un Concurs Juvenil d'Excel·lència Quotidiana on convertir el quotidià en un art adquirint les competències i habilitats que ho fan possible.
Un concurs que enguany s'ha enfocat enguany en la globalització i la sostenibilitat prioritzant en les proves les tres r de la llar sostenible: reduir, reutilitzar i reciclar. La cura del planeta comença per la cura de la llar i de les persones que viuen en ell: la família.
El concurs, dirigit a estudiants de l'ESO, primer de Batxiller i primer de cicle grau mitjà, va començar el 25 amb diferents proves per a les participants. Alumnes de 1°i 3°ESO de la EFA Torrealedua, han participat en aquest concurs per al qual han estat preparant-se durant mesos.
En primer lloc, van realitzar la prova de cuina seguida de la de protocol per a continuar l'elaboració d'una dieta saludable i acabar amb la prova de disseny sostenible on havien de reciclar i reutilitzar.
Finalment, les alumnes de tercer de l'ESO de la EFA Torrealedua es van fer amb el premi al millor treball en equip. Sens dubte una gran experiència que no oblidaren cap de les participants d'aquest concurs. 
EFA Torrealedua
._000814
._000813