L’Associació Local d’Hostalers mostra el seu suport a la Paella de Cullera

Miércoles, 25 de mayo de 2016 | e6d.es
• Entrevista a Juan Femenía, president de l’Associació Local d’Hostalers de Cullera

._000433
L’Associació Local d’Hostalers va elogiar ahir el Concurs de Paella de Cullera en considerar que serà un gran impuls per al turisme gastronòmic. Juan Femenía, president de l’associació,  va mostrar el seu suport incondicional a la intenció de crear un producte exclusiu gastronòmic de Cullera, així com a les bases d'un concurs amb potencial nacional i internacional. Els hostalers consideren que la Paella de Cullera “és una gran oportunitat per a potenciar la indústria gastronòmica, comercial i un gran complement turístic”, en paraules de Femenía.
Així mateix entenen que és un bon element per a poder rellançar la marca "Cullera" internacionalment.
Els professionals de l’hostaleria cataloguen com un encert la selecció de productes locals per a l'elaboració de la paella de Cullera; especialment el peix de la llotja de Cullera i l'arròs de la varietat J. Sendra.
Es valora molt positivament la participació de personalitats del món gastronòmic a nivell nacional, afirmant que és la millor forma de llançar al màxim nivell la marca de la ciutat i de la Paella de Cullera.
A partir de hui, més de 40 restaurants de la localitat oferixen a les seus cartes este nou plat que tan bona acollida va tindre ahir per part de tota la gent que va degustar esta creació del cullerenc Salvador Gascón.
E6D