L’Asador Alfàbega d’Alginet, tercer premi al Concurs d’Amparín de Carcaixent amb una recepta que oferirà al seu restaurant
El primer lloc ha sigut per al Restaurant Olivier i el segon per a La Bruixola, els dos restaurants de Carcaixent
Carcaixent ha celebrat la segona edició del Concurs d’Amparín, un esdeveniment gastronòmic que forma part de la X Fira Modernista i que busca recuperar una recepta emblemàtica de la ciutat, creada originalment al Bar Carlos als anys trenta. El Parc Navarro Daràs ha acollit tant el concurs amateur com el professional, amb la participació de huit establiments de restauració.El restaurant Asador Alfàbega d’Alginet ha aconseguit el tercer premi en la modalitat professional, en una competició on el primer lloc ha sigut per al Restaurant Olivier de Carcaixent i el segon per a La Bruixola.
El xef de l’Alfàbega, Víctor Sanchis, s’ha mostrat molt satisfet amb el reconeixement: “És la primera vegada que cuinava esta recepta i ha sigut tot un descobriment. “Ens hem deixat portar per la intuïció i el respecte pel producte”. Sanchis ha anunciat que, després de l’èxit al certamen, té previst incloure l’Amparín com a tapa habitual en la carta del seu restaurant a Alginet.
El jurat del concurs estava format per professionals reconeguts del món gastronòmic, com Alex Vidal, d’Origen (restaurant amb estrella Michelin), Iván López (Cami Vell), el professor Tino Olivier, i representants institucionals com el regidor Fernando Sanchís i la fallera major de la Plaça Major, Marta Acosta.
Amb esta iniciativa, organitzada per la Falla Plaça Major i amb el suport de l’Ajuntament de Carcaixent, el municipi reafirma el seu compromís amb la recuperació del patrimoni culinari. A més, l’èxit de participació i assistència reforça la idea que el Concurs d’Amparín ha arribat per consolidar-se com una cita gastronòmica destacada dins la comarca.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Des del restaurant, han volgut agrair sincerament a totes les persones que van participar, van votar i van gau...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El restaurant torna a imposar-se en un concurs després de guanyar recentment el de Gaspatxo de Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Es tracta de la sisena edició d’este concurs gastronòmic
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
