La Ruta de la Tapa torna a aconseguir un gran èxit a Sueca

Martes, 17 de marzo de 2015 | e6d.es
• Durant els passats dies 13 i 14, molts ciutadans i ciutadanes de la localitat i d’altres poblacions han pogut disfrutar de les degustacions d’una gran varietat de tapes

._000363
La Regidoria de Comerç i Turisme ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, la Ruta de la Tapa durant el passat cap de setmana. Aprofitant l’inici de les festes falleres, han sigut molts els ciutadans i ciutadanes que han volgut disfrutar de les millors i més variades tapes, oferides durant estos dies pels bars, cafeteries i restaurants del municipi participants en esta edició. “De nou, les expectatives s’han complit. El nostre objectiu, des de l’inici de la legislatura, ha sigut el de potenciar l’oferta gastronòmica de Sueca, i crec que s’ha aconseguit gràcies a  iniciatives com esta. La nostra intenció ha sigut sempre la de treballar junt amb el sector de l’hostaleria per a millorar l’oferta turística del municipi i contribuir a potenciar l’economia local”, ha explicat la regidora de Turisme i Comerç, Manoli Egea.  
Durant els passats dies 13 i 14, molts ciutadans i ciutadanes de Sueca, i d’altres poblacions, han pogut disfrutar de les degustacions d’una gran varietat de tapes. Per a això, la Regidoria de Turisme va posar a la seua disposició els serveis d’un tren turístic totalment gratuït amb el qual s’han facilitat els desplaçaments a tots els bars i restaurants participants. A més, enguany, a l'igual que l’anterior, es van a sortejar tres premis entre totes les persones que han visitat els establiments participants. El sorteig i entrega de premis es realitzaran el dia 25 de març, a les 12.30 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament.  
Per la seua banda, la Regidoria de Festes està oferint també, durant estos dies de festa, el servei gratuït d’este tren perquè els ciutadans i visitants pogueren realitzar un recorregut pels diferents monuments fallers i els casals de tota la ciutat. “Esta iniciativa hi ha comptant en les anteriors ocasions amb una gran acceptació i, aprofitant la infraestructura de què disposava la Ruta de la Tapa, hem volgut potenciar també els nostres monuments fallers. Hem fet una simbiosi de la gastronomia i la festa perquè la gent òmpliga els carrers de Sueca i puga disfrutar, aparcant per un moment les preocupacions, i vivint amb intensitat la nostra festa més autòctona”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.  L’horari del tren per a la Ruta de Casals serà dimecres 18, de 00:00 a 02:00 hores.
Ajuntament de Sueca