La Ruta de la Tapa de Sueca torna a aconseguir un gran èxit de participació

Martes, 25 de marzo de 2014 | e6d.es
• Mª Sales Vázquez ha resultat la guanyadora del primer premi sortejat entre tots els participants en la Ruta de la Tapa
._000236
Este matí ha tingut lloc el sorteig dels tres premis, impulsats per la Regidoria de Turisme, entre tots els participants en la passada edició de la Ruta de la Tapa durant les festes falleres. Mª Sales Vázquez ha sigut la guanyadora del primer premi, consistent en un viatge de cap de setmana per a dos persones. Per la seua banda, Silvia Figueres s’ha emportat el segon premi, consistent en un xec regal de 60 euros per a consumir en els establiments participants; i Rosana Hueso i Gemma del Rocío el tercer, consistent també en un xec regal, en este cas de 30 euros, per a consumir en els establiments participants. La Ruta de la Tapa ha sigut una iniciativa posada en marxa per la Regidoria de Turisme, per segon any consecutiu, durant les festes falleres. En esta ocasió, la proposta ha tornat a aconseguir un gran èxit d’acollida i participació per part de la ciutadania i dels establiments inscrits. “Les expectatives han tornat a complir-se amb escreix. Tant els ciutadans com els locals participants s’han bolcat amb esta iniciativa molt positiva per a tots. Des de la Regidoria de Turisme continuarem treballant colze amb colze amb el sector de l’hostaleria, i de serveis en general, a fi de millorar el producte turístic que oferix Sueca ja que, quant millor siga el servei que s’oferix, majors seran els beneficis per al municipi”, en paraules de la regidora de Turisme Manoli Egea.
Durant els passats dies 14 i 15, han sigut molts els ciutadans i ciutadanes de Sueca, i també visitants d’altres poblacions, qui han pogut disfrutar de les degustacions d’una gran varietat de tapes. Per a això, la Regidoria de Turisme va posar a la seua disposició els serveis d’un trenet totalment gratuït amb el qual s’han facilitat els desplaçaments a tots els bars i restaurants participants, un total de tretze. En esta ocasió han sigut: Yeclano, Mossets, Sequial 20, Els Porxets, Ri-Ra, El Portal de Galindo, De Tu a Tu, La Granja, La Punta, Llopis, El Niu, Capri i London. “Voldria agrair la col•laboració de totes les persones que han fet possible que es posara en marxa esta iniciativa”, ha afirmat  Egea.  
Per la seua banda, la Regidoria de Festes ha oferit també, durant les passades festes, el servei gratuït d’este tren perquè els ciutadans i visitants pogueren realitzar un recorregut pels diferents monuments fallers i els casals de tota la ciutat. “Igual que l’any passat, i veient que en 2013 la idea va ser del grat de tots, enguany hem repetit la fórmula d’oferir un tren faller per a visitar monuments i casals. Crec que ha tornat a ser una opció molt vàlida per a potenciar les Falles de Sueca, igual que ho ha sigut la fira d’atraccions. De cara a l’any que ve, continuarem treballant perquè eixos dies tan assenyalats com a valencians tinguen més repercussió en tota la ciutadania, siguen fallers o no”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.
Ajuntament de Sueca