| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 30/01/2015

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Turisme

La recepta oficial del Concurs Internacional de Paella de Sueca triomfa en Fitur

L’estand del Centre de Turisme de València (CdT) acull una demostració pràctica de com es cuina l’autèntica paella valenciana segons la recepta del prestigiós certamen de Sueca


._000344
La nostra oferta turística gastronòmica més important es va veure ahir representada en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) amb la presència del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, el més antic i prestigiós de quants se celebren en tot el món. “Gràcies a la invitació del director del CdT de València, Javier González, es va poder realitzar en este estand una demostració en directe de com es cuina l’autèntica paella valenciana seguint la recepta oficial del Concurs. Era una gran oportunitat per a donar a conéixer la nostra gastronomia en tot el món. A més, el fet que la demostració pràctica de com es cuina la paella de Sueca fora un dels punts de major interés en tota la fira, representa per a nosaltres una gran satisfacció”, ha assenyalat la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes.
Des de l’Ajuntament, s’ha volgut agrair la participació de les empreses col•laboradores del Concurs, com ara SADA, Arrocerías Santo Tomás, Garcima i Carmencita, que han fet possible que la presència de la paella de Sueca en Fitur haja resultat a cost zero. En total, es van repartir més de 200 racions de paella. L’èxit va ser tal que, lamentablement, es van quedar molts visitants sense poder provar-la. “Crec que ha sigut un encert promocionar la nostra gastronomia d’esta manera, a través d’una demostració pràctica i de les degustacions; perquè, després de visitar altres estands pròxims, hem comprovat que, a pesar de disposar de molt de fullet informatiu, no han tingut tanta acceptació, ni tants visitants” ha afirmat Ribes.
La demostració pràctica de com es cuina la paella del Concurs, a càrrec del coordinador del certamen, Jesús Melero, va ser seguida amb gran interés pels nombrosos visitants que, al finalitzar, es van animar a realitzar preguntes sobre diferents qüestions, com ara la quantitat d’oli o aigua necessaris o quin ha de ser la potència del foc. Entre els assistents va destacar la presència de la televisiva xef, Susi Díaz, jurat del concurs Top Chef i Paellera d’honor del Concurs de Sueca en l’edició de 2010; i el famós reboster, Paco Torreblanca.     
Per la seua banda, el diputat al Congrés, Joan Baldoví, va aprofitar la seua estada a Madrid per a acudir a la demostració pràctica de com es cuina la paella del Concurs en Fitur. “Estant a Madrid, no podia perdre’m l’oportunitat de recolzar un dels atractius més importants que tenim en Sueca com és el nostre Concurs de Paelles, amb 54 anys d’història. Vam poder comprovar com omplíem l’estand i com Sueca es promocionava a Madrid”, va concloure Baldoví.
Ajuntament de Sueca
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars