La III Fira Turística Gastronòmica de Sueca conclou amb un èxit rotund d’assistència

Miércoles, 19 de noviembre de 2014 | e6d.es
• Més de 30.000 tapes van repartir, durant tot el cap de setmana, els 19 establiments de Sueca participants
._000241
La III Fira Turística Gastronòmica de la Tapa de Sueca va tornar a complir totes les expectatives. Si en les anteriors edicions es van aconseguir repartir 30.000 tapes entre els assistents, enguany la xifra s'ha vist superada. La varietat i qualitat del producte va tornar a atraure un gran nombre de visitants, no sols del municipi, sinó de tota la comarca els quals, durant els tres dies, han disfrutat d’esta iniciativa organitzada per la Regidoria de Turisme i Comerç amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria de Sueca. “Estic molt contenta i orgullosa del resultat obtingut perquè s’ha aconseguit el que es pretenia, que vinguera a visitar esta Fira un gran nombre de persones. Voldria agrair la col•laboració del comité organitzador; així com de les persones que han estat pendent en tot moment de totes les necessitats. El meu agraïment també per a Arròs Tartana, Renfe, el Gremi d’Hostaleria, Sueca Parc, San Miguel i, com no podia ser de cap altra manera, a tots els participants i visitants”, ha afirmat la regidora de Turisme, Manoli Egea.       
Divendres passat va tindre lloc la inauguració en les instal•lacions del centre comercial Sueca Parc. Els encarregats de tallar la cinta van ser l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Turisme i Comerç, Manoli Egea; i la Festera Major de Sueca, Eila Colomar. Va assistir també una gran representació de la corporació municipal, així com les membres de la cort d’honor de la Festera Major. “Després de l’èxit obtingut s’ha aconseguit un altre dels objectius que em vaig proposar a l’inici de la legislatura. Estic complint amb el meu programa i per a mi és un orgull que la gent accepte tan bé les diferents propostes de fires que hem organitzat. Suposen molt treball però és molt gratificant. Des de la meua Regidoria continuarem recolzant els restauradors amb l’objectiu de donar a conéixer la gran gastronomia que tenim en Sueca, que tanta fama li atorga al nostre municipi i que, al mateix temps, contribuïx al moviment i a la dinamització de l’economia local”, en paraules d’Egea.
Com l’any anterior, la Fira va tornar a comptar amb el concurs que va premiar la millor tapa d’esta edició. Ahir a la vesprada es van entregar els premis atorgats pel jurat, format per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el president del Gremi d’Hostaleria de Sueca, Juan Tamarit; el representant de l’empresa San Miguel, Salvador Ramón; i la Festera Major de Sueca, Eila Colomar. En esta ocasió, el primer premi va ser per al Forn del Crist, pel seu dolç “Per amor a l'art”; el segon per al Restaurant La Granja, per la seua “Carrillada confitada amb foie de crema d’ametles”; i, el tercer, per a la Cafeteria Sequial 20, pel seu “Ravioli de sépia farcida de marisc amb mussolina de wasabi”.
El recinte de Sueca Parc va tornar a acollir esta Fira en què han participat 19 establiments, entre bars, restaurants, cafeteries i botigues d’alimentació del municipi. Els visitants van poder degustar, per només un euro, les millors tapes i productes que es poden trobar en Sueca. A més, la Regidoria de Turisme i Comerç va tornar a facilitar els serveis gratuïts d’un autobús per als desplaçaments, així com un servei de ludoteca i jocs infantils per als més menuts.
Ajuntament de Sueca