| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 19/01/2023

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Notícies del sector » Snacks

Grefusa s'adhereix al pacte AEOC per a l'ocupabilitat i la gestió del talent

Suposa un pas més en la política de sostenibilitat de Grefusa, que ja ha sigut reconeguda pel seu programa de beques GrefuTalento o en obtindre el certificat d'Empresa Familiarment Responsable


Grefusa, l'empresa familiar valenciana i líder del sector dels snacks, la fruita seca i els enfornats, s'adhereix al Pacte AECOC per a l'Ocupabilitat i la Gestió del Talent amb l'objectiu de fomentar l'ocupació, la competitivitat i la diversitat de la seua plantilla.
A través d'aquest compromís, dirigit a millorar la inserció laboral de joves i la seua capacitació mitjançant projectes concrets de col·laboració públic-privada, Grefusa oferirà posicions formatives per a alumnes de Formació Professional i Universitat Dual. A més, compartirà bones pràctiques i participarà en esdeveniments de talent com la *Summer Camp del Gran Consum, que l'any passat va reunir més de 100 universitaris.
Aquesta acció se suma a iniciatives que *Grefusa porta anys desenvolupant com, per exemple, el programa de beques GrefuTalento, gràcies al qual, més de 70 graduats i estudiants d'últims cursos de ADE, Ciències i Tecnologies dels Aliments o Enginyeries, han adquirit la seua primera experiència laboral en l'empresa. En finalitzar el programa, el 40% d'aquests becats es va incorporar plenament a la plantilla com a empleat de l'a companyia.
En paraules de Bernardo Gregori, director de Sostenibilitat, Compliance, Riscos i Relacions Institucionals: “L'ocupació i l'adequada gestió del talent és una de les pedres angulars del creixement de Grefusa. A través d'aquesta col·laboració amb l'Associació de fabricants i distribuïdors (AEOC) continuem apostant pels més joves, brindant-los l'oportunitat d'adquirir experiència laboral en una empresa dinàmica, atrevida i divertida. Com a companyia familiar responsable som conscients de l'important que és atraure el millor talent i, per això, impulsem aquestes iniciatives dirigides a afavorir l'ocupabilitat i la capacitació dels més joves a la província de València”.

Obtenció de la certificació d'Empresa Familiarment Responsable
Entre altres aspectes de l'avançada política de Gestió de Persones de Grefusa destaca la recent obtenció del Segell EFR, distintiu internacional de direcció de persones reconegut per les Nacions Unides que acredita el ferm compromís de la companyia amb la conciliació.
Aquesta certificació suposa un gran reconeixement al treball que desenvolupa Grefusa en l'àmbit de la igualtat, així com en el benestar físic i emocional; un treball que va molt més allà dels requisits que puga establir la legislació vigent. Mostra d'això és el catàleg que la companyia ha compartit amb tots els seus professionals en el qual indica 60 mesures de conciliació i benestar, avalades totes elles per AENOR, destacant la seua política de flexibilitat i teletreball.
A més, el compromís laboral de Grefusa amb els seus treballadors ha sigut reconegut per l'Observatori de Sostenibilitat i Transparència (OBSET). Un guardó que posa en valor el pla d'igualtat del líder en el sector dels snacks, fruita seca i enfornats, en facilitar l'equitat de gènere, la conciliació, el bon clima laboral i l'aposta pel millor talent.

Sobre Grefusa
Grefusa és una empresa familiar valenciana, fabricadora de snacks, pipes i fruita seca, amb més de 90 anys d'història. El nostre objectiu és divertir i sorprendre els nostres consumidors amb productes que estan bons, pel seu sabor i que són bons, perquè estan elaborats amb els millors ingredients. Cada any venem més de 275 milions de bosses dels nostres productes amb marques com Grefusa, amb els icònics Papa Delta o Gublins i tota la nostra varietat de pipes, incloent-hi El Piponazo i Pipes Grefusa Tijuana entre altres; MisterCorn, la dacsa més cruixent del mercat; i *Snatt’s, aperitius enfornats compatibles amb un estil de vida equilibrat. La millor qualitat i tot el sabor per a fer únics els teus moments de snacking.
Grefusa 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars