Grefusa revoluciona el mercat de les pipes amb El Piponazo Gourmet

Miércoles, 21 de junio de 2023 | e6d.es
• Està ja disponible en tots els canals de venda i es dirigeix a un públic de més de 25 anys que busca una proposta diferent en el segment dels aperitius
Grefusa, la companyia líder en el sector dels snacks, fruita seca i enfornats, llança al mercat El Piponazo Gourmet, la seua nova proposta de pipes premium amb llavors extragrans i seleccionades.
Fruit d'una cuidada selecció de les llavors de les pipes més grans de Grefusa, la matèria primera del Piponazo Gourmet passa per un innovador i acurat procés d'elaboració amb torrat, esprayat d'oli d'oliva i empolvorat de sal marina que li confereixen un sabor i aspecte únics per als vertaders amants de les pipes.
Amb aquest nou llançament, que estarà disponible en tots els canals de venda el mes de juny, la companyia posa la mirada en el públic de més de 25 anys que busca una proposta diferent dins del segment de les pipes extragrans. D'aquesta manera, Grefusa continua innovant en una categoria en la qual ja va ser disruptiva en els anys 90 del segle passat amb les seues propostes del Piponazo i Pipes G Tijuana.
“La nostra aposta per la innovació i per continuar sorprenent els nostres consumidors dins d'un segment que semblava haver tocat sostre l'any 2020, es cristal·litza en la nova referència El Piponazo Gourmet”, assegura Rafa Gandia, director de Màrqueting de Grefusa. “Amb aquest nou producte, que ve a reforçar la família del Piponazo, ampliem la nostra oferta per a continuar creixent en un segment en el qual ja som líders en vendes”, apunta.
El Piponazo Gourmet es converteix en el quart membre de la família de pipes per a adults de Grefusa que conformen les varietats El Piponazo Original, El Piponazo Aguasal i El*Piponazo 0%. 

Sobre Grefusa
Grefusa és una empresa familiar valenciana, fabricadora de snacks, pipes i fruita seca, amb més de 90 anys d'història. El nostre objectiu és divertir i sorprendre els nostres consumidors amb productes que estan bons, pel seu sabor i que són bons, perquè estan elaborats amb els millors ingredients. Cada any venem més de 275 milions de bosses dels nostres productes amb marques com Grefusa, amb els icònics Papa Delta o Gublins i tota la nostra varietat de pipes, incloent-hi El Piponazo i Pipes Grefusa Tijuana entre altres; MisterCorn, la dacsa més cruixent del mercat; i Snatt’s, aperitius enfornats compatibles amb un estil de vida equilibrat. La millor qualitat i tot el sabor per a fer únics els teus moments de snacking.