Grefusa llança al mercat unes pipes gurmet que et faran alçar el menovell

Jueves, 27 de julio de 2023 | e6d.es
• La companyia líder en el sector dels snacks, fruita seca i enfornats llança una campanya per a promocionar El Piponazo Gurmet, les seues noves pipes amb llavors extragrans i una grandària major de l'habitual
Grefusa, la companyia líder en el sector dels snacks, fruita seca i enfornats, llança una campanya per a promocionar El Piponazo Gurmet, la seua nova proposta de pipes premium amb llavors extragrans i seleccionades.
L'acció, basada en el concepte ‘Tan Gurmet que alçaràs el menovell’, realitza una metàfora divertida apel·lant al gest del menovell per a reforçar la imatge d'aperitiu sofisticat i gurmet, característic pel seu esprayat d'oli d'oliva i empolvorat de sal marina.
En aquesta campanya, que es mantindrà activa fins al 30 de juliol, podran veure's dos espots que es difondran a través de publicitat programàtica, prerolls de YouTube i, també, en les plataformes de televisió digital de Atresplayer i Mitele. Per al disseny, desenvolupament i implementació d'aquesta, Grefusa ha comptat amb l'agència creativa Èxit Up i amb l'agència de mitjans UPartner Mitjana.
Implementant aquesta estratègia i desenvolupant aquest concepte, Grefusa busca elevar el caixet de les pipes amb un producte pensat especialment per als vertaders amants de les pipes. Les llavors extragrans del Piponazo Gurmet són seleccionades acuradament perquè tinguen una major grandària i passen per un innovador i acurat procés d'elaboració que té torrat, esprayat d'oli d'oliva i empolvorat de sal marina, tres elements que li confereixen un sabor i aspecte únics.
En paraules de Rafa Gandia, director de Màrqueting de Grefusa: “Amb el llançament del Piponazo Gurmet plantegem la renovació del mercat de les pipes a Espanya a través d'una innovació que es dirigeix, principalment, a un públic adult que cerca noves experiències de gaudi. Aquesta innovació també ve a reforçar la nostra cartera de productes diversificant la família del Piponazo i oferint als consumidors la primera pipa premium del mercat”.
Grefusa