Gran èxit d’assistència a la V edició de Tasta la Plaça a Sueca
Es van poder degustar al voltant de 8.000 tapes, el doble de l’edició anterior, elaborades amb productes típics de Sueca
- Hi ha 0 comentaris
- Lunes, 17 de septiembre de 2012
Es van poder degustar al voltant de 8.000 tapes, el doble de l’edició anterior, elaborades amb productes típics de Sueca
Es un espacio protegido, pero más allá del parque natural hay arrozales camino de Corbera o en dirección a Favara y Tavernes
Tags: Arròs , Medi ambient i naturalesa , Rutes i promoció
Los jóvenes cocineros tenían que cocinar platos innovadores y creativos con los ingredientes de la paella valenciana
Es poden comprar els tiquets a partir de hui, a preus molt econòmics, en la Tourist Info
Manuel Sánchez y Carlos Palomar, recogieron el galardón de manos del alcalde de Sueca
Tags: Arròs , Articulistes , Salva Roses
Una marisquería de Valencia y un restaurante de Córdoba se llevaron el segundo y tercer premio respectivamente
Tags: Arròs
Han posat a la venda una sèrie de productes de merchandising del concurs
Este plato tradicional de Càrcer se confecciona con una variedad de judía verde que solo se cultiva y conoce en esta zona de la Ribera Alta. Se llaman “Fesol de Careta”
Tags: Arròs
"Demà, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca arriba a la seua 52 edició i com diu el refrany: renovar-se o morir
Tags: Arròs
En las zonas arroceras, Polinyà de Xúquer, Riola, Sueca, Cullera, Corbera... destaca estos días la presencia de las mastodónticas máquinas recolectoras
Tags: Agricultura , Arròs
L’Alcúdia ha celebrat recenment el gran aplec de cassoles d’arròs al fon al voltant de la casa de la cultura
A Carlet i altres pobles de la Ribera hi ha diferents classes de melons d’Alger color verd fosc, sense llavor i polpa roja i negres, rodons, de llavor negra o marró i polpa roja
El concurso de paellas de Sueca está considerado como el más prestigioso de cocina popular que se celebran en Valencia
Tags: Arròs
La seu del Centre de Turisme (CdT) de València ha acollit la presentació del concurs Arròs de Sueca 2.0
Tags: Arròs
Chocolate fundido, mantequilla, levadura, azúcar, huevos y mucha alegría
Tags: Articulistes , Paula Pintor
A la cita anual amb la tradició, representada pel Concurs Internacional de Paella Valenciana, s’unix la primera cita amb l’arròs innovador de la mà del I Concurs Arròs de Sueca 2.0
Tags: Arròs
El Mercat municipal ha acollit hui aquesta activitat de festes que ha tingut com a principal protagonista l'ingredient valencià per excel·lència, l'arròs
El caqui de la Ribera es la única fruta propia que se produce en la comarca y también la más rentable en la actualidad
Tags: Agricultura , Consum , Economia , Empreses
La primera tienda de vending la abrieron en Turís, donde ha tenido un éxito enorme
Tags: Consum
Gran éxito en la exportación de algunos de sus vinos
Cullera ofrece diversas posibilidades, que permiten abastecer un sinfín de variados platos culinarios
Tags: Receptes
Donde la principal protagonista es ¡la tapa!
Tags: Tapes
Cursos de cuina, cursos de tast de vins, festes en locals associats, fires gastronòmiques..... i molt més
Tags: Articulistes , Col·lectius gastronòmics , Salva Roses
Esta edición de la “Semana Gastronómica del Arroz” se dedicó a las diferentes variedades de arroz en la que participaron doce de los mejores restaurantes de Cullera
Tags: Arròs , Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , Salva Roses
Federico Guajardo, de Dénia; José Expósito y Amparo Bailach, de Ribaroja de Turia y Juan Manuel Duque, de Alzira fueron los tres premiados
Tags: Arròs , Articulistes , Salva Roses , Valcano