Así es Terrasses, el nuevo espacio gastronómico en los jardines de Rex Natura
Tus planes especiales en un lugar mágico
- Hi ha 0 comentaris
- Martes, 25 de agosto de 2020
Tags: Restaurants , Salons de banquets , Tendències
Tus planes especiales en un lugar mágico
Tags: Restaurants , Salons de banquets , Tendències
Molt prop de nosaltres
AUPA aboga por potenciar la concienciación, los PCR y pide más ayudas para el sector turístico
Tags: Notícies del sector
La Unió afirma que los precios de la miel van a la baja, mientras crecen las importaciones
Tags: Mel
La ocupación mediana en la primera quincena de agosto crece hasta el 60% y en el caso de los hoteles supera el 75%
La caravana de Canal Cocina se desplazó hasta Alzira para conocer este plato tan nuestro
Tags: Espardenyà , Peixos i mariscos , Plats autòctons , Plats de cullera
Aforo limitado, se da prioridad a las reservas previas
Tags: Notícies Comercials
Anima als agricultors al fet que continuen cultivant les seues terres d'acord amb les mesures de seguretat imposades, al ser una activitat essencial de caràcter primari
Tags: Agricultura , Economia , Política
La pròxima edició destacarà pel seu caràcter igualitari i l'augment en el nombre de participants
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Els comptes van ser aprovats gràcies als vots del Partit Popular, als quals es va sumar un altre regidor del grup de no-adscrits
Reyes Maroto participa en el showcooking que la capital turística de la Ribera oferix en FITUR
Tags: Arròs
El més antic de quants se celebren a Espanya
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
L'Ajuntament col·labora en l'edició del primer llibre del xef cullerenc Juan Giner Albiach
Tags: Arròs
La campanya de crowdfunding de l’arròs Cèrcol arriba al 25% i ja té més de 100 mecenes
Tags: Arròs , Gastronomia
Els restaurants de Gastro Ribera 2019 han assistit a una sessió formativa de la mà de la investigadora de tendències gastronòmiques Eva Ballarin
La experta en tendencias gastronómicas Eva Ballarin ofrecerá hoy una sesión formativa a los hosteleros de la comarca
En l'activitat, organitzada per l'Ajuntament de la localitat i celebrada hui, dijous 28 de novembre, han participat 52 persones
Tags: Activitats , Majors , Vins
El restaurant torna a imposar-se en un concurs després de guanyar recentment el de Gaspatxo de Tous
Del 25 de novembre al 5 de desembre, 22 restaurants de la comarca ofereixen menús amb ingredients de la Ribera
La mejor gastronomía acompañada de un buen vino
Tags: Notícies Comercials
Es pretén una major divulgació i reconeixement del gaspatxo que es cuina a Tous
El Kaki Persimon se salva del temporal DANA i comença a arribar al consumidor
Tags: Agricultura , Economia
El segon ha sigut per a Juan Veintitrés, de Benifaió, i el tercer per a Picanterra, de Cullera
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
El Restaurant Sequial 20 ha aconseguit el premi a la millor paella local
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Gastronomia
40 xefs procedents de tot el món opten a cuinar la “millor paella del món” el pròxim 15 de setembre
Tags: Activitats , Gastronomia