El Concurs de Gaspatxo de Tous ompli la localitat d'aromes i visitants
La Fira Artesa i les activitats programades han siguit tot un èxit i ja es treballa en la pròxima edició
Este diumenge, l’Avinguda Constitució del municipi s’ha convertit en l’epicentre culinari de la Ribera Alta amb la celebració del V Concurs de Gaspatxo “Villa de Tous”, que se celebra dins del programa del Mercat Medieval i la Fira de Comerç Local, tot organitzat per l’Ajuntament.El certamen, que ja s’ha convertit en una cita consolidada dins del calendari gastronòmic valencià, no sols busca reconéixer la qualitat d’un plat tradicional arrelat al municipi, sinó que també pretén consolidar una recepta autèntica i promoure’n el seu consum als establiments participants.
Amb una dotació total de 4.500 euros, els premis han reconegut l’excel·lència de tres propostes destacades: el tercer premi, de 500 euros, ha sigut per a El Rebost de l’Olivier de Carcaixent; el segon premi, de 1.000 euros, ha anat a parar a Casa Macario de Tavernes de la Valldigna; i el primer premi, dotat amb 3.000 euros, ha sigut per al restaurant Nou Racó de El Palmar.
Mentre els fogons cremaven i els aromes envaïen el centre del poble, Tous ha viscut una jornada on la gastronomia s’ha fusionat amb el comerç local i l’ambient festiu, posant en valor el patrimoni culinari de la Ribera.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Es pretén una major divulgació i reconeixement del gaspatxo que es cuina a Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El restaurant torna a imposar-se en un concurs després de guanyar recentment el de Gaspatxo de Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Se celebrarà hui diumenge 6 d'abril
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
