| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/03/2018

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Rebosteria

El Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ d'Almussafes organitza un taller per fer bunyols de carabassa

La iniciativa es va desenvolupar en la seu de l'entitat el passat 13 de març i en ella van participar un total de 10 persones


Els integrants del Club Gastronòmic ‘El Putxeret’d'Almussafes continuen contagiant la seua passió per la cuina amb la programació de tallers oberts a tota la ciutadania en els quals els assistents aprenen a elaborar els plats valencians més destacats. El passat dimarts 13 de març la seu de l'entitat va acollir un sobre confecció de bunyols de carabassa al que van assistir un total de 10 persones i el pròxim dissabte 24 de març s'impartirà un per a aprendre a cuinar dolços típics de Pasqua. Paral•lelament, des de l'associació estan desenvolupant un curs de cuina infantil en el qual els més xicotets tenen l'oportunitat de conèixer els detalls per a preparar paelles, llom empanat o lioneses, entre altres receptes.
El Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ d'Almussafes continua promocionant l'art de la cuina a través de diferents tallers en els quals els assistents aprenen a elaborar les receptes més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana “mentre gaudeixen d'una vesprada agradable juntament amb altres persones interessades en aquesta disciplina”, destaca la presidenta de l'associació, Mari Carmen Añó.
El passat dimarts passat 13 de març, entre les 17 i les 20 hores, l'entitat va impartir un taller per a ensenyar a elaborar bunyols de carabassa, un dels dolços més consumits durant les falles. Un total de 10 dones de la localitat van participar en aquesta iniciativa per a la qual es van utilitzar al voltant de 24 quilograms de carabassa, així com altres ingredients com la farina, el rent o l'oli.
El pròxim dissabte 24 de març de 10 a 14 hores es desenvoluparà un altre dels tallers programats, en el qual se centraran en l'elaboració de dolços típics de Pasqua. Tal com van fer l'any passat, la idea és elaborar mones, coques farcides de cabell d'àngel, nous i panses, coques de carabassa, coques de llet i arnadí. Els interessats a participar encara estan a temps d'efectuar les seues inscripcions.
 
Cuina infantil
Paral•lelament, ‘El Putxeret’ també està desenvolupant un curs de cuina infantil que s'imparteix els dilluns des del passat 26 de febrer i fins al pròxim 26 de març. En ell, els cinc joves inscrits està aprenent a cuinar diversos plats. Cada vesprada, “intentant crear un espai lúdic i divertit per als menuts”, elaboren un entrant, un plat principal i unes postres, creacions que posteriorment es porten a casa per a degustar-les juntament amb les seues famílies.
 “Fins ara ja hem preparat amb els xicotets xefs, entre altres plats, paella, llom empanat amb verdures, quitches individuals, lioneses de nata i flam d'ou. La nostra intenció és introduir pròximament postres en els quals la fruita siga l'element principal dels mateixos”, avança Añó.
Ajuntament d'Almussafes
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.