El millor putxero valencià de 2018 a l'Alcúdia ha sigut el de Casa Granero, de Serra

Lunes, 15 de octubre de 2018 | e6d.es
• Per altra banda, el primer premi de postres amb kaki de la Ribera ha recaigut en el Restaurant Picanterra, de Cullera
._000528
El número total de restaurants presentats ha sigut de 19. A les 11 del matí  s’ha constituït el Jurat, format per restauradors de prestigi, com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que ha exercit de president; Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia; Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, de València; el mestre arrosser Juan Carlos Galbis. Els flamants guanyadors de l’any passat, Bea Ballester i Leo Montagut del restaurant La Visteta, de Barx i Xavier Campillo, que ha dirigit durant molts anys el Concurs Internacional de Paelles de Sueca, Carmen Pallarés que està al càrrec del jove concurs d’Arrossos de Tavernes, Santi Hernández, col·laborador del programa de ràdio La Llavor, de la Ser i bloguer de gastronomia i Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia.
La resolució s’ha donat a conéixer a les postres del dinar del lliurament de premis, davant unes dues-centes persones, entre restauradors, periodistes i membres de les principals associacions del poble.
Els premis de l’11é Concurs han sigut:

PREMIS POSTRES AMB KAKI DE LA RIBERA
1r Premi: Restaurant Picanterra, de Cullera
2n Premi: Restaurant Bon Aire del Palmar
3r Premi: Restaurant Gambrinus, de Siete Aguas

PREMIS PUTXERO VALENCIÀ
1r Premi: Restaurant Casa Granero, de Serra
2n Premi: Restaurant La fi de la fam, de Sueca
3r Premi: Restaurant l’Alfàbega, d’Alginet

 





._000509


._000512


._000545