Churreries Pau converteix cada desdejuni en un autèntic plaer per als sentits

Sábado, 24 de junio de 2023 | e6d.es
• Els germans Pau, Salva i Jorge, porten més de 35 anys endolcint la vida dels veïns i veïnes de la Ribera

 

Poques coses alegren l'ànima i calfen el cos com una bona tassa de xocolate calent acompanyat d'uns xurros artesans i de qualitat. Aquest dolç s'està convertint en emblemàtic en tota la Ribera, especialment en els moments del cap de setmana, ja que uns bons xurros han sigut capaços de destacar en èpoques on els dolços abunden, com ara en Nadal, amb el roscó de Reis, els torrons o els polvorons.
Els germans Pau, Salva i Jorge, porten més de 35 anys endolcint la vida dels veïns i veïnes de la Ribera. A mitjan dècada dels 80 un familiar de La Manxa va introduir a Salva en l’art de fer xurros i en la dècada dels 2000 ja va ensenyar al seu germà Jorge.
Per als germans Pau fer xurros “és tot un art, el secret per aconseguir uns bons xurros i bones porres és poder comptar amb bona matèria primera, una bona farina i ficar-li molt d'afecte a l’hora de fer la massa”.
Els xurros els estan popularitzant a la Ribera amb la seua parada, ja que el dolç va ser concebut des dels seus inicis com un producte ideal per a vendre en festes, revetles i celebracions. Gràcies a la seua elaboració i els diversos ingredients en Churreries Pau poden oferir diferents versions com banyats en xocolate, plens de diferents cremes, de diversos dimensions, amb sucre o sense i també preparen deliciosos bunyols de carabassa.
En Alzira els pots trobar cada dilluns de vesprada en el Col·legi Ausiàs March, el dimecres de vesprada en el Parc Pere Crespí i els diumenges de matí en el Parc de l’Alquenència.
E6D