| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 26 de noviembre de 2014

GASTRONOMÍA, OCIO Y MÁS... » Gastronomía y ocio en la Ribera » Carnes » Comercios » Economía » Empresas

Carnisseria Francisco Aranda de El Perelló, quasi cent anys d'historia al costat dels seus veïns

La familia Aranda porta quatre generacions oferint als veïns de El Perelló i als seus visitants carns i embotits de primera qualitat

 

Entrevista a Amparo Aranda




A El Perelló trobem la Carnisseria Francisco Aranda. Es tracta d’una carnisseria amb molta tradició però alhora jove i dinàmica, que aposta per la qualitat, la innovació i les noves tecnologies, però sense perdre mai el gust pels productes i formes d'elaboració tradicionals que ens han transmès els seus avantpassats al llarg de 4 generacions.
És familiar 100%, els seus besavis Enrique i Julia, ja es dedicaven a la carnisseria i a la cria de bestiar. Van començar amb l'activitat en 1918, després els avis Julia Marco i Francisco Aranda van continuar en el negoci, l’àvia va morir sent molt jove i l’avi i el pare van obrir una petit lloc en el mercat, ja des de molt jove el pare es va fer càrrec del xicotet negoci i en 1970 juntament amb la mare, comencen un camí junts.
En 1984 van obrir un altre punt de venda en l’avinguda Isaac Peral, enfront de l'església , esta tenda després d'algunes reformes segueixen obrint-la durant els mesos d'estiu per a donar un millor servei als clients durant la temporada estival.
Els pares, Amparin i Francisco, han passat el testimoni i ara, estan al capdavant del negoci Esther i Amparo Aranda.
La nova generació està formada en màrqueting, administració i direcció d'empreses, relacions laborals i recursos humans , prevenció de riscos laborals, a més de cuina, restauració i pastisseria. Aposten per la formació i l'ampliació de coneixements en tots els camps i intenten plasmar tots els coneixements adquirits en l’ empresa.
Conscients del moment difícil pel qual passa , estan fent un gran esforç per adequar-se als nous temps, a la nova demanda i a la nova competència, invertint tot l’esforç a innovar en producte per a adequar-se a la demanda del consumidor, innovar en packaging i envasos .
En la tenda els ofereixen des d'embotit clàssic i tradicional de la zona elaborat de forma artesanal i amb receptes centenàries dels nostres avis, fins a embotits innovadors com la sobrassada amb mel de flor del taronger i fruita seca, la de mistela de valència o la de poma rostida i ceba confitada.
Des de la clàssica hamburguesa de vedella , que és tot un clàssic de la casa, fins a la deliciosa hamburguesa amb algues kombu i wakame o amb bolets i alls tendres , passant abans per les 56 varietats mes que preparen.
Sense oblidar-nos de l'hamburguesa Wellington , deliciosa hamburguesa amb foie i ceba confitada, embolicada en pasta fullada i forneada  perquè la clienta solament haja de calfar-la, este producte ha comptat amb l'aprovació i beneplàcit de personalitats tan il•lustres en el món de la gastronomia com Joan Roca, Juan Echanove, Quique Dacosta, Anduriz, Paco Torreblanca, Conchita Lluch, que vam tindre l'honor que la provaren en l'últim aniversari de l'acadèmia de gastronomia de la comunitat valenciana en el qual els van convidar a participar.
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.