| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 23 de marzo de 2022

GASTRONOMÍA, OCIO Y MÁS... » Gastronomía y ocio en la Ribera » Para llevar o comida a domicilio » Tendencias

Alabrasa amplia la seua zona d’entrega per a aplegar a veïns i empreses d'Alzira i Carcaixent

Per servir menjar amb el mateix nivell de qualitat que el client trobaria al nostre local, oferint una amplia varietat de menjars per a tots els paladars

._000590
Si eres un particular o empresa, si necessites un dinar o sopar, si tens una celebració o vols contractar entregues diàries per a la teua empresa, tenim la solució perfecta. Alabrassa tracta ambqualitat excel·lent el servei a domicili, gestionant íntegrament des de la realització de la comanda fins a la seua entrega.
El nostre propòsit és servir menjar amb el mateix nivell de qualitat que el client trobaria si acudira al nostre local, oferint una amplia varietat de menjars per satisfer a tots els paladars. Repartim a domicili tots els nostres productes, incloent els CALDERS SENCERS, les CASSOLES D’ARRÒS i tenim una gran GRAELLA: pollastre, porc, vedella, corder, conill, embotits...
Falles, esdeveniments, actes, reunions... Tria l’horari de recepció i demana’ns tant en forma de menú, com de plats individuals tot allò que necessites.
Tenim diferents opcions i facilitats de pagament:
Xec restaurant (Sodexo, Cheque Gourmet), Efectiu, Targeta, Transferència, Facturació mensual.
Possibilitat d’encàrrecs via WhatsApp o bé telefonant al 96.311.71.71
Servei a domicili gratuït a partir de 10€.
Obert tots els dies de 10 a 16h
Ens trobaràs en c/ Hort dels Frares, 49 d’Alzira.
 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo

Noticias similares