Al voltant de 200 persones assisteixen a la II Fira Gastronòmica a Alginet

Jueves, 25 de abril de 2013 | e6d.es
• L'arròs al forn ha estat el plat principal però els quasi 200 comensals han pogut degustar productes derivats del kaki, la taronja i dolços típics de la comarca

A les 2 del migdia va començar el dijous 25 d’abril, a la Llar dels Jubilats, la II Fira gastronòmica d'Alginet. La seua organitzadora Teresa Roig va afirmar que "l'objectiu de fer aquest dinar és promocionar els productes i la gastronomia de la nostra terra. Les empreses de la comarca han donat diferents productes per a fer aquest acte". L'arròs al forn ha estat el plat principal però els quasi 200 comensals han pogut degustar productes derivats del kaki, la taronja i dolços típics de la comarca. A més a més han gaudit d'actuacions musicals, recital de poesia i d'un sorteig de productes de la terra i de quadres de pintors locals i comarcals.
Teresa Roig ha fet una paella artística en homenatge al pilotaire del poble Juliet el pilotari que per diferents motius no ha pogut assistir a l'acte. Per a Teresa ha estat un èxit ja que "la gent ha respost molt bé i moltes persones que volien vindre no han pogut per no tenir més espai al local".
Ajuntament d'Alginet