Sueca sorteja 12 entrades dobles per a assistir al lliurament de premis del Concurs Internacional de Paella

Lunes, 9 de septiembre de 2019 | e6d.es
• Les Regidories de Turisme i la resposable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca han volgut enguany ampliar la participació de la ciutadania en la celebració del certamen

._000637
Les Regidories de Turisme i la resposable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca han volgut enguany ampliar la participació de la ciutadania en la celebració del certamen, sortejant 12 entrades dobles perquè puga assistir tota aquella persona interessada resident en el terme municipal de Sueca. “Vam estar comentant amb l'alcalde la possibilitat de dur a terme esta iniciativa perquè pensem que la ciutadania també té dret a assistir eixe dia a la sala i presenciar el Concurs des de dins, així com assistir al lliurament de premis. Vull agrair la participació de totes les persones que han acudit a la Tourist Info en estes setmanes i entregat la seua papereta per a poder optar a una de les entrades”, ha afirmat la regidora de Turisme i responsable del Concurs, Manoli Egea.  
El Saló de Plens ha acollit el sorteig que s'ha realitzat este matí. De les 300 paperetes presentades, han sigut agraciades les corresponents a: Pedro Luís M., José N., Cecilia V., Ángela B., Gloria A., Ana B., Carmen Ángeles V., Mª José B., Dori M., Pablo S., Verónica P., i José C. 
Ajuntament de Sueca

 

._000349


._000296