24/10/2017

SECCIONS » Sellent » Atletisme » Esports

Rubén Solves s'imposa en la prova estrela del II Trail de Sellent

El corredor de CC La Rabosa Muntanya va utilitzar 1 hora, 20 minuts i 12 segons per a completar els 17’5 quilòmetres

._000271
Rubén Solves va ser el gran protagonista de la segona edició del trail de muntanya celebrat a Sellent, amb l'organització de Trifitness31 i l'ajuntament. El corredor de CC La Rabosa Muntanya va utilitzar 1 hora, 20 minuts i 12 segons per a completar els 17’5 quilòmetres per les muntanyes veïnes, amb un ritme de carrera de 4 minuts i 35 segons per quilòmetre. Ho va secundar molt de prop Miguel Fernández García, de Tutriatlon.com, que va entrar quaranta segons després del guanyador en meta, mentres el podi el va completar Rafael Múrcia Martínez, del Trifitness31 i recent vencedor del trail que es va disputar a Tous. Xavier Tomás va ser quart i a partir d'ell es van marcar certes diferències en la classificació. Van entrar després, ja a més de tres minuts, José Llorens, Ricardo Martínez, Ximo Pellicer, Eusebio Faus o Antonio Martí. Entre les dones, la millor va ser Ana Benito, del CA Tortuga d'Algemesí, que va invertir 1 hora, 44 minuts i 16 segons, només 14 segons menys que menys que Amparo Talens, del Trifitness31. Les dos van ser les grans dominadores de la competició i per a completar-se el podi es va haver d'esperar més de deu minuts, fins a l'entrada de Raquel Pérez, del Mortes Bikes de Sueca. Altres dones destacades en meta van ser Cristina Gallach, Sandra Múrcia (que va guanyar a Tous fa unes setmanes), Inma Masià, María José Maravilla o María José Soriano.
En la competició de 13 quilòmetres el guanyador va ser Cristian Álvarez, de l'Alex Campos Team, que va invertir 57 minuts i 33 segons. El podi el van completar Jaime Jorques i Kevin Fuster, mentres van ocupar les següents posicions corredors com Toni Pérez, Fernando Martínez, Blay Canet, Salva Honrubia o Pere Major. La modalitat femenina se la va adjudicar Sara Pérez, també de l'Álex Campos Team. Va avantatjar en més d'un minut a Bárbara Moragurs, del Trifitness31, mentres Ana Simeón, del CA Silla, va acabar en tercera posició. Les següents posicions en meta van ser per a Oreto Martínez, de l’Alcúdia; Salut Borràs, d’Algemesí; Irene Giner, de Manuel; o la independent Reyes Moreno.