Molt bona acollida de les tapes de La Botelleta de Benifaió en la Ruta de la Tapa 2018

Miércoles, 1 de agosto de 2018 | e6d.es
• Encara queden un dies per poder gaudir de estes tapes tan originals i saboroses, amb un ampli horari de servici

Benifaió es troba immersa en l’ultima setmana de la Ruta de la Tapa 2018. Cal destacar que les tapes de La Botelleta han tingut una molt bona acollida entre els seus clients i la gent que ha visitat l’establiment al llarg d’estos dies. Els clients que han degustat les tapes de La Boetelleta han quedat molt contents amb la seua originalitat, la grandaria considerable de les tapes i de la seua ampla terrassa. Encara queden un dies per poder gaudir de estes tapes tan originals i saboroses, amb un ampli horari de servici. T’esperem en La Botelleta de Benifaió.La Botelleta | Bar, cafeteria i saló recreatiu
 
Un lloc diferent per a totes les edats, un ampli espai i uns preus molt competitius
 
Av. Miguel Hernández, 38 - 46450 Benifaió (València) – 649.481.841
 
La Botelleta a Benifaió és un lloc diferent, per a totes les edats, amb un ampli horari, gran gamma d'infusions fredes i calentes, aniversaris divertits, sopars a preus molt assequibles (per no dir low cost) i gran varietat de serveis.
Una de les característiques principals de la Botelleta a Benifaió és l'amplitud de l'establiment, amb el que comporta grans avantatges per a tots els seus clients; d'una banda els xiquets poden estar entretinguts jugant i els majors sopar gaudint de la tranquil·litat.
Cal destacar que se celebren aniversaris divertits, sorprenents i personalitzats des de 3 euros i sopars per tan sols 5 euros per als majors i 2,50 euros per als més xicotets.
A més, una altra de les especialitats que podràs trobar és l'àmplia varietat de jocs recreatius disponibles amb màquines amb partides des de 0,50 cèntims. T'ho vas a perdre? Vine a conèixer-nos a La Botelleta de Benifaió