| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

SECCIONS » Alberic » Articulistes » Eduardo Sala » Esports » Futbol

L'Alberic juvenil guanya per 2 a 1 al Alcoyano B

Partit molt disputat pels dos equips, donaren una vesprada de bon futbol

._000517
CE Alberic Promeses A, va formar en porteria amb Sergio, i els jugadors de camp, Alberto Bosca, Sergi, José, Hèctor, Jusi, Galván, Miguel Àngel (Denis, 87’), Brines, Chafik, Weber (Víctor, 64’). Entrenador, Josep Manel Zalvez Simarro. Capità d’equip, José. Delegada d'equip, Arantxa Zalvez. Delegat de camp, Josep Vidal.
CD Alcoyano B, va formar en porteria a Carlos Francès, i amb els jugadors de camp, Marc Serra (Navar,75’), Micó, Requena, Quico, Christian Torrus (Seguí, 75’), Javi Francès, Víctor Alzina, Pulgui (Dario, 69’), Galván (Osuna, 80’), Pablo. Entrenador, Ignacio Cantó Corchado. Capità d’equip, Pablo. Delegat d’equip, José Juan González.
Gols CE Alberic Promeses A, marcats per Hèctor (32’), Galván (72’).
Gol del CD Alcoyano B, marcat per Víctor Alzina (66’).
Partit de futbol arbitrat per Ignacio Víctor Sarasqueta Sancho, de la Delegació de la Ribera.
Va amonestar amb targeta groga als jugadors del CE Alberic Promeses A, Víctor Biosca (63’), Denís (88’).
Va expulsar al jugador del CD Alcoyano B, amb targeta roja, Quico (76’).
Bon i disputat partit de futbol jugat el 10 de febrer de 2018, en l’Estadi Municipal d’Alberic, corresponent a la Jornada 20 de Preferent Juvenil Grup 3r, amb una bona entrada d’aficionats i vesprada-nit gèlida.
Partit molt disputat al llarg dels 90’ pels dos equips i que donaren una bona vesprada de bon futbol a pesar del fred que feia en la vesprada-nit
En el minut 18, en una bona jugada d’atac de l’equip alberiqueny, Hèctor envia el baló a Miguel Àngel, que xuta a porteria i el porter rebutja amb les mans el baló.
Fins al minut 26, els jugadors del CD Alcoyano B, no havien fet cap aproximació de perill cap a la porteria defesa per Alfredo, feta per part de Víctor Alzina, resolta sense dificultats pel porter blanquí-verd.
1 a 0, minut 32. En un atac de l’equip de Josep Manel, Hèctor controla el baló, al bord de l’àrea visitant, encara porteria i davant l’eixida de Carlos Francès, xuta el baló arran d’herba al fons de la porteria alcoiana.
En el 39’, ha tingut una oportunitat d’empatar el partit Víctor Alzina, en una contra del seu equip, i situat dins l’àrea local, empalma el baló de cara a porteria i la magnífica intervenció de Sergio, evita que entrar-a el baló dins de la seua porteria, que haguera sigut el gol de l’empat.
1 a 1, minut 66. En un atac del CD Alcoyano B, que anava cercant la porteria del CE Alberic Promeses A, Víctor Alzira, situat dins l’àrea xicoteta, no ha fallat aquesta vegada, en controlar el baló i de fort xut, l’envia entre els pals al fons de la xarxa.
2 a 1, minut 72’. Galván entra dins l’àrea alcoiana amb el baló controlat, i de fort xut envia el baló arran d’herba dins de la porteria defesa per Carlos Francès.
CE Alberic Promeses A, de la mà de Josep Manel, està quallant una molt bona temporada i millorant en cada partit el seu joc.
A pesar de portar dos partits ajornats, u en la jornada 18, contra el CF La Nucia A, per la pluja, i en la Jornada 19, a casa de la UD Alzira B, per la mort de Nacho Barberà, jugador del Cadet de UD Alzira, ocuparà el lloc 5é de la classificació, empatat amb el CD Olímpic A, a 3 punts de la UD Carcaixent A i el CF La Nucia A (1 partit per jugar), amb 41 punts, i a 4 punts del primer, la UD Benissa amb 42 punts.
CE Alberic Promeses A, visitarà en la Jornada 21, al CD Olímpic A, u dels candidats a disputar l’ascens, i el CD Alcoyano B, rebrà en casa al CF UE Tavernes de Valldigna A.
Ara mes que mai, els joves jugadors alberiquenys necessiten l'alé de l’afició alberiquenya, per la lluita en l’ascens a la Divisió d’Honor, on es juga un futbol en Majúscules.