La millor oferta cultural i gastron˛mica la trobes este cap de setmana a Sollana

Sßbado, 8 de junio de 2019 | e6d.es
• La sisena ediciˇ de Menja't Sollana estÓ repleta de suculentes activitats culturals

._000562
._000389
En marxa la sisena edició de la seua fira “Menja’t Sollana: Cultura, Gastronomia i Turisme... tot d’una!”, que any rere any ompli els carrers de la localitat amb una atractiva mescla de propostes gastronòmiques, lúdiques i festives. Després de l’exitosa inauguració d’ahir per la vesprada, continua la millor oferta gastronòmica i cultural fins demà diumenge a la nit.
Les grans apostes d’enguany han sigut la música i el circ, i durant els tres dies hi haurà actuacions com les de “Els jóvens”, fenomen musical valencià de l’últim any gràcies al seu estil rondalla-pop, i l’impressionant grup femení “Divina’s Lyric Pop”, que interpreten a ritme de lírica aries, boleros, sarsuela, temes actuals, i un llarg etcètera al seu repertori. Pel que fa al circ, ens acompanyarà la gran Troupé Malabó amb el seu “Klez 80 Circus” pels carrers de la localitat, o l’espectacle de Gonzalo Santamaría, “The Power of the 80’s”
El públic infantil també tindrà reservat un apartat destacat en el Menja't Sollana, amb dues passes de l’obra “Horta” de Horta Teatre: un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en Horta, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.
Com és habitual, l'oferta gastronòmica serà un dels punts forts de la programació. Per a això, una desena de restaurants, bars i comerços de Sollana muntaran els seus estands per oferir, a preus populars, una variada selecció de productes de l'àmplia gastronomia local. El Menja't Sollana està organitzat per l'Ajuntament de Sollana i compta amb el suport econòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, l'Institut Valencià de Cultura i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.
E6D