Gala Fallera a Sueca, amb comiat i lliurament de joies

Lunes, 1 de julio de 2019 | e6d.es
• Van assitir quasi tres-centes persones, amb representants i fallers de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes

._000562
Dissabte passat i al cau de la falla Avda. 18 de Juliol, ple de gom a gom, es va realitzar l'acte de comiat de les Falleres Majors de Sueca 2019 i la imposició de les Joies a les Falleres Majors i les seues Corts d'honor per a les falles 2020. A l'acte, que va estar presidit pel president executiu de la Junta, Bernardo Garrigós, i pèl president nat i alcalde de la ciutat de Sueca, Dimas Vázquez, van assitir quasi tres-centes persones -representants i fallers de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes-, amics i familiars que volgueren recolzar així la festa de les falles i les seues màximes representants.
Començà l'acte amb el comiat de Zaida i Andrea -Fallera Major i Fallera Major Infantil de Sueca de l'any 2019-, que molt emocionades dedicaren paraules d'agraïment a tot el col•lectiu faller, que s'alçà en peu per a acomiadar-les.
Després va ser el moment de les que van a ser les noves representants de les festes falleres. Una a una pujaren a l'escenari les components d'ambdós Corts d'Honor on se'ls va fer imposició de la Joia -que les acredita com a màximes representants de la festa fallera quant no van vestides amb la indumentària valenciana- i després foren Helena -Fallera Major Infantil de Sueca 2020- i Alicia -Fallera Major de Sueca 2020- les que pujaren a l'escenari per rebre de mans del president executiu de la Junta Local Fallera i de l'alcalde de la ciutat aquesta distinció.
Finalitzà la gala amb unes paraules de la regidora de festes, Gema Navarro, i de l'alcalde de la ciutat, Dimas Vázquez, i el tradicional brindis.
Junta Local Fallera de Sueca._000500