Esta vesprada tindrà lloc la inauguració de la VI Fira de Comerç i Turisme "Tasta el Mareny"

Viernes, 21 de junio de 2019 | e6d.es
• El carrer Església serà, del 21 al 23 de juny, l’epicentre de la millor gastronomia i comerç de la localitat

._000349

._000296
Esta vesprada tindrà lloc la inauguració de la VI Fira de Comerç i Turisme "Tasta el Mareny". El carrer Església serà, del 21 al 23 de juny, l’epicentre de la millor gastronomia de la localitat. Aquesta fira és sobretot una fira encarada al "tapeo", encara que hi hauran més tipus d'empreses. Per a poder degustar les diferents tapes habilitaran un espai amb taules i cadires.
“Aquest any tenim expositors nous d'altres localitats, que juntament amb els expositors locals, ens oferiran les millors tapes, els millors serveis i una gran varietat de productes”, ha explicat Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes.
Participaran en esta cinquena edició carnisseries, bars, fruiteries, fusteries, detalls per a events, etc. També es realitzarà la Dansà al Mareny de Barraquetes que, després de l'èxit de l'any passat, repetix amb l'Escola de Danses de la Ribera i Tabalaina la vesprada de la inauguració i el diumenge de matí. Altre dels productes estrella en esta sisena edicició serà el pimentó del Mareny.
E6D

._000620 

._000644