| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 25 de abril de 2018

SECCIONES » Noticias comerciales » En la Clínica Veterinària Quatre Potes a Sueca estem en campanya d’esterilitzacions
» Noticias Comerciales

En la Clínica Veterinària Quatre Potes a Sueca estem en campanya d’esterilitzacions

Durant els mesos d’abril i maig


 
En la Clínica Veterinària Quatre Potes estem en Campanya d’esterilitzacions durant els mesos d’abril i maig ,per tant, si esteu interessats en esterilitzar la vostra mascota ,podreu aprofitar els descomptes que tenim amb la realització d’aquesta cirurgia durant aquestos mesos.
Recordeu que amb aquesta intervenció s’aconseguix millorar l’estat de salut de la vostra mascota i allargar la seua esperança de vida ja que es reduïx la probabilitat d’aparició de tumors i d’infeccions a l’aparell reproductor, tant de les femelles com dels mascles.
A més,s’aconseguixen altres avantatges com, per exemple, la desaparició de conductes no desitjades (marcatge del territori  amb orina,agressivitat,dominancia…), la disminució de mascotes perdudes degut a la reducció de les escapades fora de casa i el control de la natalitat i la sobre-població canina i felina.
Si voleu gaudir del vostre millor amic durant molts anys, no dubteu en esterilitzar-la. Ell o ella vos ho agrairà.
Per a més informació  es podeu posar en contacte amb nosaltres i resoldre qualsevol dubte que tingau sobre l’esterilització.
Eloisa Nadal Oller
Llicenciada en Veterinària
Clínica Veterinària Quatre Potes
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir