El Restaurant Bon Aire del Palmar guanya l'I Concurs de Gaspatxo Vila de Tous
El segon premi va anar a parar al restaurant Los Botijos de Bicorb mentre que el restaurant Ribera de Carcaixent va guanyar el tercer premi
El segon premi, dotat amb tres-cents euros i lliurat per José María Primo, director general de Caixa L'Alcúdia, va anar a parar al restaurant Los Botijos de Bicorb, que també va rebre regals dels patrocinadors Arròs La Tartana, Cerveses Dorange i Mesón Tous. Per la seua banda, el restaurant Ribera de Carcaixent va guanyar el tercer premi, dotat amb dos-cents euros. Ho va lliurar l'empresari Juan Ramón Briz propietari d'Autocars Briz, empresa patrocinadora del concurs, al costat dels regals d'Arròs La Tartana, Cerveses Dorange i MesónTous. Un total de vint-i-quatre restaurants de la Comunitat Valenciana i Andorra, van participar en aquest nou concurs gastronòmic que va aconseguir reunir a més de mil persones en la localitat valenciana de Tous.
A destacar la participació de l'Associació Local de Mestresses de Casa de Tous que al costat del cuiner Paco Brocal van fer un gaspatxo amb coca sense gluten, realitzada amb farina d'arròs per a degustació que va sorprendre als assistents.
El concurs va comptar amb la col•laboració a més de l'Ajuntament de Tous, la Generalitat Valenciana, el Grup Constante, Aldisa, Desbrín, Comer en València, Belseher S.L. i Gallina Blanca, entre d’altres. En el jurat va haver-hi tres cuiners de reconegut prestigi en la cuina del gaspatxo, dos professionals de l'hostaleria, propietaris de negocis, dos gastrònoms, un professor i un consultor gastronòmic.
-
1ComentarioImprimir Enviar a un amigo
-
Compartir
Noticias similares
-
Que tindrà lloc el diumenge 17 de novembre en el Passeig Plaça d'Espanya, des de les 10.00 hores
Hay 0 comentarios / Leer más
-
El termini d'inscripció del concurs serà del 8 d'abril al 30 de juny
Hay 0 comentarios / Leer más
-
El lliurament dels premis està prevista per a aquest dissabte 7 de setembre, al Cinema Avinguda de Tous, a par...
Hay 0 comentarios / Leer más