| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 21 de junio de 2018

SECCIONES » Noticias comerciales » Descobreix les agendes d’Edicions 96 per al curs 2018-2019
» Educación y formación » Libros » Noticias Comerciales

Descobreix les agendes d’Edicions 96 per al curs 2018-2019

Edicions 96 té ja enllestides les agendes escolars que milers d’alumnes d’arreu de les comarques valencianes utilitzaran durant el curs


._000407
Confeccionades de manera sostenible, amb paper procedent d’explotacions forestals certificades, cobertes biodegradables i tintes vegetals, les agendes d’Edicions 96 són, sobretot, un producte de proximitat elaborat íntegrament a la Ribera. El seu muntatge final es realitza en un Centre Especial d’Ocupació, la qual cosa fa possible la integració laboral de persones amb diversitat funcional. Quant a les temàtiques proposades enguany, l’agenda de Primària es dedica, per una banda, a la figura de Joan Fuster, de qui trobareu una sèrie d’aforismes encapçalant algunes pàgines; i per una altra, a les emocions, que hi hem referit amb frases cèlebres, poemes, cançons, embarbussaments, etc.
Per a l’agenda de Secundària, s’ha volgut aprofitar que 2018 és l’any Europeu del Patrimoni Cultural, així és que, al llarg de les seues pàgines es fa un recorregut per la història del patrimoni d’Europa i es fa èmfasi cada mes en una manifestació artística diferent i en els principals estils. Tot des d’un plantejament de disseny actual i atractiu.
L’agenda Dia a Dia per al curs 2018-2019 se centra en la història del ferrocarril, de manera que els mesos s’il•lustren amb diferents locomotores que al llarg dels darrers 150 anys han circulat per les vies del País.
Com a novetat, les agendes d’Edicions 96 es completaran el curs que ve amb un web de recursos digitals, a través dels quals es podrà ampliar el contingut de l’agenda des de les pissarres electròniques.
Més informació a: www.agendaescolar.org
Edicions 96

 
Agenda escolar de primària

Agenda secundària

Agenda Dia a dia

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir