| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 28 de abril de 2017

SECCIONES » Noticias comerciales » Consells de la Clínica Veterinària Quatre Potes de Sueca en campanya d’esterilitzacions
» Noticias Comerciales

Consells de la Clínica Veterinària Quatre Potes de Sueca en campanya d’esterilitzacions

Durant els mesos de maig i juny podreu beneficiar-se d’aquesta cirurgia amb descompte


 
En la Clínica Veterinària  Quatre Potes estem en campanya d’esterilitzacions. Durant els mesos de maig i juny podreu beneficiar-se d’aquesta cirurgia amb descompte. Cal recordar que amb l’esterilització tot són avantatges ,tant per a  les femelles con per als mascles.  Amb aquesta práctica quirúrgica s’aconseguix reduïr la probabilitat d’aparició de tumors cancerígens a l’aparell reproductor, ja siga tumors ovàrics, mamaris, o bé, tumors a la pròstata en el cas dels mascles, i també s’eviten infeccions a l’úter  o als testicles. 
Altres beneficis  de l’esterilització són: la reducció del nivell  d’agressivitat, el control de la natalitat i la sobre-població canina i felina, la desaparició dels problemes de conducta com, per exemple, el marcatge del territori amb orina, la disminució de mascotes perdudes deguda a la reducció de les escapades fora de casa.
Amb tot això s’arriba a la conclusió de que amb l’esterilització s’aconseguix allargar la vida del  vostre millor amic i millorar el seu estat de salut, i ,d’aquesta forma, podreu viure molt feliços junts i per molts anys. Si necessiteu més informació sobre aquesta campanya o teniu algun dubte sobre aquesta cirurgia, es podeu posar en contacte amb nosaltres. En Quatre Potes estem per ajudar-vos.
Eloisa Nadal Oller
Llicenciada en Veterinària
Clínica Veterinària Quatre Potes
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir