Arranquen, un any més, les rutes turístiques 'Entre comarques'

Viernes, 1 de febrero de 2019 | e6d.es
• Inscripcions fins les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formulari on line de les Mancomunitats participants 
És un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d'Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés. Mitjançant aquest programa es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.
Inscripcions fins les 12:00h del dijous anterior a la ruta a través del formulari on line de les Mancomunitats participants. L’email serà la principal via de comunicació entre l’organització i el turista. El preu per persona és de 5€ al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà en un detall de benvinguda en les rutes de la vesprada.
Totes les rutes començaran a les 10:30h del matí i a les 16:30h de la vesprada des de l’ajuntament de cada població. Segons el programa establert.
Més informació en:  www.valldalbaida.com // www.riberaturisme.es // www.mancomunitat-safor.org / www.lacosteracanal.es
Mancomunitats > Telf: 962389091 - 962414142 - 962965003 - 962280441
Organitza: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, de la Ribera Alta i Baixa, La Safor i la Costera-Canal ,Compta amb la col•laboració dels ajuntaments de les comarques participants
Patrocina: Patronat Provincial de Turisme - Diputació de València
Generalitat Valenciana - Comunitat Valenciana
Ribera Turisme