| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 5 de septiembre de 2019

SECCIONES » Noticias comerciales » Aprén idiomes d'una altra manera a Xúquer Centre Educatiu
» Noticias Comerciales

Aprén idiomes d'una altra manera a Xúquer Centre Educatiu

Es treballa per a potenciar una immersió del seu alumnat en la llengua estrangera per a aconseguir fluïdesa en l'àmbit oral i una correcta comprensió a nivell escrit

._000472
Des de fa uns anys, les exigències que marca el nou mercat laboral han portat a les famílies a demandar un major coneixement d'idiomes estrangers des de les edats més primerenques. També els experts coincideixen en la importància de començar a ensenyar una segona o tercera llengua des dels primers anys de vida. A aquests factors, s'uneixen els nombrosos beneficis d'aprendre nous idiomes des de la infància. De fet, els experts apunten que l'ús d'una segona llengua des d'edats primerenques potencia habilitats i destreses en l'àmbit natiu. La immersió en el segon idioma influeix en els escolars per a aconseguir un major desenvolupament cognitiu, habilitats comunicatives, rapidesa mental, resolució de problemes i, en definitiva, programar els circuits cerebrals de nens i nenes. També la Unió Europea considera que aprendre idiomes a una edat primerenca pot ser molt beneficiós per als escolars. Les autoritats comunitàries assenyalen que en estudiar nous idiomes, els nens i nenes desenvolupen la seua competència lingüística, assimilen millor totes les llengües i coneixen altres cultures i maneres de pensar que poden ajudar-los en el seu desenvolupament general.
 
Acreditació de la Universitat de Cambridge
Xúquer Idiomes promou un aprenentatge actiu de la llengua estrangera, amb els seus cursos anuals per a nens i nenes de 3 a 12 anys i adolescents de 12 i 17 anys. L'equip docent de Xúquer Idiomes treballa per a potenciar una immersió del seu alumnat en la llengua estrangera per a aconseguir fluïdesa en l'àmbit oral i una correcta comprensió a nivell escrit.
Durant el curs, el seu professorat promou dinàmiques a l'aula per a fomentar la participació i l'ús de l'idioma oralment. Amb aquesta formació, el centre ofereix la possibilitat que el seu alumnat acredite el seu nivell de coneixement, amb els exàmens Young Learners of English (YLE) de la Universitat de Cambridge.
Xúquer Idiomes, forma part de Florida Idiomes de Florida Universitària, un dels centres adherits a ACLES, la certificació en llengües del món universitari reconeguda a escala europea. Des del mes de juny, ACLES és membre associat d'EAQUALS, una aliança que promociona l'excel•lència de l'ensenyament en idiomes a tot el món. Com a centre pertanyent a Florida Idiomes, Xúquer Idiomes té acords de col•laboració, formació i intercanvi d'estudiants i professionals amb Universitats Europees.
Actualment, Florida Idiomes ha estat reconeguda com a centre oficial acreditador de competència lingüística i comunicativa de l'idioma anglés, nivell B1, B2 i C1 per ACLES.
 
Alemany i valencià
Enguany, el centre d’Alzira amplia la seua oferta formativa en altres llengües amb cursos d’alemany per a diversos nivells.  Xúquer Idiomes, forma part de Florida Idiomes de Florida Universitària, un dels centres acreditadors dels nivells C1 i C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. Per això també ofereix cursos de preparació dels exàmens oficials.
Xúquer Centre Educatiu
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir