Anna Toledo i Flors nomenada Fallera Major de la Falla Plaça Cervantes de Sueca

Miércoles, 5 de junio de 2019 | e6d.es
• I el xiquet Mario Carbó Escrivá, com a President Infantil

._000300

._000351
La falla Plaça Cervantes de Sueca ja ha fet el nomenament oficial dels seus representants per a les falles de 2020. L’acte va tindre lloc al casal, el passat dissabte, primer dia del més de juny. Amb una frase presidint el recinte exterior del cau SOMRIU, JA SÓN FALLES!, ens reunirem fallers, falleres, familiars, amics i amigues dels nostres protagonistes.L’alegria desbordant de tots els assistents es manifestava amb salutacions, bromes i  somriures per retrobar-se de nou amb tota  la família fallera.Encara que feia un meravellós temps estiuenc per a nosaltres era com si ja fora temps de Falles.
A les 20:00 hores, Maria Juan i Ortells, Secretària de la Comissió, va iniciar l’acte fent una introducció explicant com van ser elegits, per votació de la comissió en reunió. A continuació demanà la presència a l’escenari del President Infantil, el xiquet Mario Carbó i Escrivá. La Fallera Major, la senyoreta Anna Toledo i Flors acompanyada pel nostre president Lucas Vivas i Llopis. Tots tres van pujar a l’escenari entre forts aplaudiments.
Una vegada els tres dalt de l’escenari, arribà el moment de dedicar unes paraules al públic assistent començant pel President Infantil Mario, seguit de la Fallera Major Anna i per últim  les paraules del nostre President Lucas Vivas i Llopis, deixant els tres de manifest la seua estima a la festa fallera.
Tot seguit, els van fer entrega d’un preciós ram de roses roges per a la Fallera Major Anna i altre per al President Infantil, Mario, que seguidament ells van dedicar a les seues mares Mª Jesús i Gemma com a mostra d’agraïment.
Els vicepresidents de la Comissió de la Falla Cervantes, Nerea, Alba i Gregori, els van fer entrega d’uns obsequis a Mario, Anna i Lucas en nom de tota la Comissió, desitjant-los unes bones Falles 2020!!
Per a celebrar el nomenament ens van convidar a sopar i no va faltar els brindis amb cava, la diversió del photocall i la música de SONOCENTER  fins la matinada.
Desitgem per a Mario, Anna i Lucas que puguen somriure i gaudir al màxim de la festa fallera, i que per a ells les Falles 2020 siguen inoblidables.
Comissió Falla Plaça Cervantes._000604
 
._000620 


._000649