| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/11/2017

SECCIONS » Almussafes » Social » Teatre

Almussafes aposta pel teatre per a conscienciar els estudiants sobre la violència de gènere

Els alumnes de l'IES podran disfrutar de l'estrena de l'obra “#follow #unfollow”, dijous que ve 23


._000499
._000448 
Els alumnes i les alumnes de l'IES Almussafes tindran l'oportunitat d'acudir dijous que ve 23 al Centre Cultural per a assistir a l'estrena de “#follow #unfollow”, l'últim muntatge del grup de teatre d'Almussafes "La fera teatre". Es tracta d'una obra que tracta de conscienciar sobre la violència de gènere, a través de l'escenificació de situacions d'assetjament en què els jóvens es poden veure reflectits. Els estudiants d'Educació Secundària i Batxillerat de l'IES Almussafes seran els espectadors de “#follow #unfollow”, l'obra que el grup teatral municipal “La fera teatre” estrenarà, dijous que ve. en la sala d'actes del Centre Cultural amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i que forma part de l'agenda de celebracions dissenyades des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'ajuntament enguany 2017.
L'espectacle, que té una duració de 30 minuts, narra la situació d'assetjament psicològic que patix una alumna d'un institut de secundària i com esta li fa front. A més, el muntatge aposta per les innovació, amb la introducció en el teatre de l'ús de les xarxes socials en temps real. “ El públic podrà tindre encés el seu mòbil durant la funció i usar-ho per a seguir in situ les publicacions que fan els personatges en Instagram, sensibilitzant així sobre el mal ús que es pot fer d'esta xarxa social i del tipus de missatges que pot arribar a enviar un acaçador”, explica el director de “La fera teatre”, Fernando Tébar. Al finalitzar la representació, tindrà lloc un col•loqui entre els alumnes assistents i els cinc intèrprets de la companyia, Andrea Nácher, Alba Juan, Xavi Raga, Pau Camps i Juan B Ferris,  que servirà per a intercanviar impressions i analitzar les diferents escenes que plasmen l'assetjament psicològic. Este és el tercer projecte que “La fera teatre” ha creat basant-se en una temàtica social durant el present any 2017. El primer, titulat després de “Sers i llocs”, denunciava el drama dels refugiats i “#lamayoriasilenciosa”, se centrava en un altre dels temes d'actualitat, el ciberbullying.
Ajuntament d'Almussafes

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.