| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 12 de junio de 2018

POBLACIONES » General » Xúquer Centre Educatiu llança Holidaylab, una completa oferta per a l’aprenentage actiu de l’angles en estiu
» Educación y formación

Xúquer Centre Educatiu llança Holidaylab, una completa oferta per a l’aprenentage actiu de l’angles en estiu

El curs inclou workshops de ciència i experiments, art, story-telling, ball, esports, projectes iactivitats acuàtiques

.-000472

Des de fa uns anys, les exigències que marca el nou mercat laboral han portat a les famílies a demandar un major coneixement d'idiomes estrangers des de les edats més primerenques. També els experts coincideixen en la importància de començar a ensenyar als xiquets i xiquetes una segona o tercera llengua al més prompte possible. 

Per aquest motiu, és essencial acompanyar a l’alumnat amb tots els recursos al seu abast. Les noves tecnologies, dinàmiques de jocs i activitats experiencials son algunes de les alternatives més efectives. Aquestes generacions són de nadius digitals i per a ells i elles resulta natural poder aprendre amb aquests mètodes.

Conscient d’aquestes noves necessitats, Xúquer Centre Educatiu llançarà enguany una completa oferta per a aprendre anglès, des dels 3 fins als 12 anys. Amb Xúquer HolidayLab, el centre d’Alzira oferirà als més menuts l'oportunitat de viure l'anglès d'una manera més lúdica, amb noves experiències i creant accions que conviden a crear, innovar i gaudir mitjançant un aprenentatge i un entorn diferent.

Els labbers trobaran en Xúquer HolidayLab una nova experiència per a apropar-se al coneixement de la llengua estrangera en un moment de l’any en el qual els xiquets i xiquetes necessiten relaxar-se, jugar i fer coses diferents experimentant, creant, innovant i gaudint mitjançant un aprenentatge actiu.

Xúquer HolidayLabcomptarà amb un equip de professionals amb una àmplia experiència en el procés d’ensenyament-aprenentatge d’idiomes, es comuniquen únicament en anglès i coneixen les eines necessàries per a aconseguir que a poc a poc els xics i xiques deixen les seues pors i utilitzen l’anglès en les seues converses.

El curs, que s’impartirà en les instal•lacions de Xúquer Centre Educatiu, tindrà un horari de 9 a 14 hores. Cada jornada, consta d´un Lab d’1,5 hores de durada en el qual el professorat proporciona als nostres labbers l´input necessari (vocabulari, funcions, cançons, jocs) per a poder engegar les diferents activitats que es realitzen en les Workshops de ciència i experiments, art, story-telling, ball, esports, projectes, piscina, festes… i qualsevol activitat que sorgisca a iniciativa del grup.

Xúquer HolidayLab també oferirà serveis addicionals, com la matinera (de 8 a 9 del matí) i menjador (de 14 a 15 hores). El dia 29 de maig, el professorat oferirà una sessió informativa per a les famílies que estiguen interessades.

Xúquer Centre Educatiu

 

 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares