| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 5 de junio de 2019

POBLACIONES » Alzira » Xúquer Centre Educatiu participa com a ‘centre d’impacte’ en les Trobades Internacionals de Metodologia SOLE
» Educación y formación

Xúquer Centre Educatiu participa com a ‘centre d’impacte’ en les Trobades Internacionals de Metodologia SOLE

"Millorem la competència matemàtica amb un projecte europeu"

 
.-000472
Xúquer Centre Educatiu ha participat, com a centre d'impacte de la metodologia SOLE en matemàtiques, a l'encontre internacional del projecte attainment using SOLE in mathematics for 11-12 year ald learners, que s'ha celebrat a València.
En aquest fòrum, els participants han compartit experiències amb els coordinadors del projecte i els docents de les escoles de Glasgow, Varsòvia i València. Durant les sessions, els professionals han coordinat les línies pedagògiques a seguir en el curs vinent per a les escoles agrupades en les tres ciutats. A més, s'han definit les propostes de futur.
Durant la trobada internacional, assessors del Cefire de València, han participat en trobades de treball per conéixer de primera mà la tasca del projecte i aportar la seua experiència a l'àmbit científic i matemàtic. En la mateixa línia, s'ha organitzat el curs "Difusión en la metodologia SOLE en el área de matemáticas: Erasmus + KA201", organitzat pel Cefire Xàtiva amb l'assistència de docents interessants de conéixer aquesta metodologia.
Per a finalitzar les trobades, els centres de Glasglow i Varsòvia han visitat les escoles valencianes participants i han fet seguiment del funcionament l'alumnat responent a les Big Questions proposades pels docents i que són fonamentals en el desenvolupament de la metodologia SOLE. L'últim encontre de professorat tindrà lloc a juny de 2020, a la ciutat de Glasgow.
Xúquer Centre Educatiu
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares