Violinistes d'Alemanya, Espanya i Ucraïna passen a la final de CullerArts

Viernes, 13 de septiembre de 2019 | e6d.es
• El dissabte actuaran amb l'Orquestra de València per a disputar el I Premi Internacional de Violí del festival

._000706
Tres jóvens violinistes d'Alemanya, Espanya i Ucraïna disputaran este dissabte 14 la gran final del I Concurs Internacional de Violí CullerArts després de superar la fase eliminatòria i les semifinals que s'han disputat des del dilluns. El jurat qualificador del concurs va dictaminar este dimecres que l'alemanya Johanna Schreiber, la ucraïnesa Tetiana Lutsyk i l'espanyol Jaime Naya Maceira es juguen el guardó en un concert en el qual actuaran amb l'Orquestra de València. L'audició tindrà lloc a l'Auditori Municipal de Cullera a partir de les 20 hores i les entrades ja estan a la venda en www.agendacullera.com i a la Casa de la Cultura.
La decisió del tribunal, presidit pel director i compositor Cristóbal Soler, no ha estat gens fàcil donat l'alt nivell demostrat pels més de vint participants procedents d'arreu del món.
Finalment, han sigut estos tres jóvens valors els que han convençut als experts. Durant la jornada de hui i matí, es dediquen a preparar la gran final assajant amb l'orquestra en el Palau de la Música de València.
El regidor d'Activitats Musicals, Juan Carlos Alandete, ha ressaltat que les actuacions han estat «a l'altura d'un concurs de prestigi». El també músic s'ha mostrat convençut que el Concurs Internacional de Violí CullerArts es convertirà «en una referència» en el panorama espanyol on actualment «hi ha un espai de creixement per a este tipus de concursos».
Ajuntament de Cullera._000663

._000702
._000654