25/11/2012

POBLACIONS » Algemesí » Bàsquet » Esports

Victòria treballada per al Chem Mecanitzats VDBA d'Algemesí a Pego

Nou partit com a visitant per al Chem Mecanitzats en aquest cas a la pista del CB Pego que presentava un balanç de 4 victòries i 2 derrotes

El Chem va tenir un mal inici de partit prenent algunes males decisions en atac que van facilitar cistelles rivals al contraatac, a més de no mostrar encert en els lançaments. Fins al minut 8 de partit el Chem no va ser capaç d’anotar una cistella. Açò va provocar que el Pego obrira distància al marcador, que va poder ser retallada al final del primer quart amb les primeres cistelles del Chem. Al segon quart els nostres van trobar el lloc al partit i el marcador va estar igualat, però els locals van ser capaços de mantenir la distància obtinguda al primer quart.
Al tercer quart el nostre equip va eixir concentrat i amb una major intensitat defensiva i amb les idees mes clares en atac, però va entrar ràpid en el bonus i l’equip local va sumar amb tirs lliures i es mantenia davant al marcador acabant el tercer quart 6 punts dalt. A l’últim quart els nostres van trobar el encert que els havia faltat fins a eixe moment i junt a una bona defensa que va permetre recuperar balons i llançar contraatacs es van posar davant al marcador. Finalment el Chem va ser capaç de mantenir l’avantatge als últims minuts controlant el ritme de partit per a acabar amb el 63-66 final.
El Chem Mecanitzats aconseguix la seua sisena victòria per a un balanç de 6-1, la setmana que ve rebrà al pavelló 9 d’Octubre al CSA Carcaixent seté classificat amb un balanç de 3-4.