Veďns de la zona de El Pla d'Algemesí clamen contra la presčncia de rates i la falta de manteniment

Miércoles, 6 de marzo de 2019 | e6d.es
• Els veďns lamentaren ser dels contribuens que més col·laboren a l’hora de pagar els impostos municipals i que reben tan poc a canvi
._000472
Jose Javier Sanchis i el seu equip continuen amb la ronda de contactes a peu de carrer amb els diferents barris d’Algemesí. El passat dissabte va ser el torn de la zona de El Pla, on diversos ciutadans acompanyaren al candidat popular a l’alcaldia d’Algemesí per tota la zona per tal de mostrar in situ les deficiències i reivindicacions del veïnat.
La principal queixa és la presència de rates a qualsevol hora del dia. “Resulta preocupant que existisca una proliferació tan gran per la zona, però el que més alarma és que existixen nius en els parcs infantils on juguen xiquets i en les immediacions de locals de restauració, i que l’Ajuntament d’Algemesí no actue davant este problema de salubritat”, lamenta Sanchis.
Així mateix, els veïns assistents lamentaren ser dels contribuens que més col•laboren a l’hora de pagar els impostos municipals i que reben tan poc a canvi. La falta de manteniment, de neteja viària i d’adequació de les zones enjardinades són altres de les reivindicacions.
Sanchis es va comprometre a mantindre el contacte amb la nova associació de veïns i va lamentar que s’haja hagut de crear per tal de fer pressió perquè l’Ajuntament escolte les seues reinvindicacions. “Amb la incorporació del regidor de barri canalitzarem les queixes del veïnat i resoldrem d’una forma més ràpida les necessitats de la zona”.
El candidat popular també va anunciar que posaria en marxa un pla d’adequació de la zona per solucionar els problemes d’embossaments del clavegueram, millorar la il•luminació del barri, delimitar millor les zones de terra per a què no embrute les voreres i adequar uns terrenys que en els plànols estan considerats com a zona verda però que en realitat són una extensió de terra i grava amb quatre arbres secs.
“Mentres l’equip de govern esprinta els 3 mesos electorals amb multitud d’adjudicacions i la promesa de projectes virtuals, descuida les necessitats reals del veïnat. No es pot pretindre fer en tres mesos el que no s’ha fet durant més de tres anys”.
PP Algemesí