| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Sábado, 24 de septiembre de 2016

POBLACIONES » Almussafes » Veïns d’Almussafes aprenen a preparar el millor menú
» Cursos, jornadas, talleres

Veïns d’Almussafes aprenen a preparar el millor menú

Un total de 42 dones i 4 homes assistixen al curs impartit en la Sala Cotonera Events



._000296

._000344
 
El dimecres, 21 de setembre, es va celebrar la segona edició del taller demostratiu de cuina organitzat per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Almussafes. Un total de 46 ciutadans, 42 dones i 4 homes, van assistir al curs, que es va impartir novament en la Sala Cotonera Events d'Alzira, a les 16 hores. Amb esta proposta gastronòmica, la Regidoria d'Igualtat del municipi va inaugurar la nova temporada d'activitats 2016-2017. Durant dos hores, els aficionats a la cuina d'Almussafes van posar ahir a prova les seues destreses culinàries. Diversos cuiners professionals del saló d'esdeveniments foren els encarregats de realitzar un programa demostratiu i totalment pràctic que constava d'un saborós i complet menú, integrat per una tapa freda, un entrant calent, un plat principal i unes postres. Els assistents al taller van poder conéixer de primera mà les tècniques més avantguardistes quant als processos d'elaboració, emplatat i decoració de cada recepta. A més, van gaudir d'un berenar durant el qual van compartir coneixements i impressions.
Els 46 inscrits es van desplaçar fins a la Sala Cotonera Events, situada en la localitat d'Alzira, en un autobús gratuït proporcionat pel consistori d'Almussafes. El vehicle va partir del Centre Cultural a les 15.30 hores. Segons l'edil d'Igualtat, Davinia Calatayud, “tant la inscripció en el taller com el desplaçament al saló van resultar totalment gratuïts als veïns de la localitat”. La regidora desitja que esta sessió demostrativa els haja servit per a posar pràctica totes les receptes apreses i sorprendre les seues famílies amb una exquisida carta gastronòmica.
La sessió pràctica de cuina es va dividir en diverses elaboracions: una tapa freda, que constava d'una ensalada d'aladrocs i pernil ibèric; un gofre de creïlla i tomaca com a entrant calent; un primer plat preparat amb “cachopo” de vedella asturiana, i un lemon pie de postres (un fresc pastís de llima amb diferents i sorprenents textures).  
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.