Uns 22 joves de Sueca participaran en el programa La Dipu te beca

Lunes, 8 de julio de 2019 | e6d.es
• L’Ajuntament de Sueca ha realitzat aquest migdia, al Saló de Plens del consistori l’acte de recepció dels 22 estudiants que participaran de La Dipu et Beca

._000648
Com cada estiu, l'Ajuntament de Sueca s'ha omplit hui de moltes cares noves. Són els joves que s'incorporen als diferents departaments per a fer pràctiques formatives, a través del programa clàssic La Dipu et beca. Este programa, finançat per la Diputació de València, en un i l'Ajuntament de Sueca, oferirà un any més, la possibilitat d'exercir una ocupació remunerada a 22 joves estudiants del municipi. Aquest migdia, han sigut rebuts per part de la corporació municipal per donar-los la benvinguda i presentar als que seran els seus tutors durant els mesos estivals i explicar quines seran les seues tasques.
A la recepció d'aquest matí, l’alcalde, Dimas Vázquez, ha assegurat que "és un orgull i un plaer que els joves de Sueca tinguen la possibilitat de formar-se a l'Ajuntament i aplicar els seus coneixements en els diferents departaments municipals”. A més a més, Joan Carles Vázquez, el regidor titular de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha recordat que els joves i la seua particular manera de veure les coses "són fonamentals per a millorar el funcionament de l'Administració i per a millorar la vida de la gent, que és el nostre principal objectiu”.
Els joves beneficiaris s’incorporaran el pròxim dilluns dia 8, i realitzaran pràctiques al juliol i agost en els diferents departaments municipals. Entre les àrees a les quals participaran aquests joves estan els departaments d’Administració i ADL, Noves Tecnologies/ Informàtica, Comunicació, Turisme, Serveis Socials, l’Arxiu Municipal, d’Urbanisme, Serveis Municipals, Platges Adaptades i Medi Ambient. Els becaris hauran de realitzar 20 hores setmanals, aspecte que es reflectirà en el certificat final acreditatiu del nombre total d'hores realitzades, que seran de 160. I la dotació econòmica que rebran pel seu treball serà de 500 euros mensuals, dels quals, el 80% és sufragat per la Diputació de València, promotora d'aquesta iniciativa, i el 20% restant per l'Ajuntament de Sueca, qui també assumeix el règim de la Seguretat Social dels beneficiaris. 
Ajuntament de Sueca

 

._000562

._000296