| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 10/12/2013

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics

Un total de 32 dones d'Almussafes aprenen a preparar un menú de Nadal en un taller

Els millors plats, en les taules dels almussafenys este Nadal


La crema de crancs i morú amb cruixent de cebollí i les barquetes de pasta fullada farcides de confitat de ceba i carabassa amb tapa de formatge manxec suau i anxova del cantàbric són dos de les grans apostes de l'attelier de cuina de Nadal que se li ha brindat a un grup de 32 dones d'Almussafes. La Regidoria de la Dona del consistori d'Almussafes va convocar este taller gratuït i totalment pràctic de tres hores de duració, que es va desenrotllar del 2 al 5 de desembre i que va impartir amb èxit el gerent del restaurant Dies de Vi i Roses de la localitat. El curs, que es va celebrar en les pròpies instal•lacions culinàries del restaurador, Juan Manuel Aguado, va concloure amb gran acceptació. De fet, els quatre grups participants, de huit alumnes cada un d'ells, es van familiaritzar amb les matèries primeres a tractar, van estructurar i van confeccionar el menú específic del Nadal, i inclús van emplatar i van degustar les cinc delícies elaborades durant les tres hores de celebració del taller. Des de la Regidoria de la Dona es valora molt positivament la resposta que ha obtingut esta iniciativa culinària, patrocinada íntegrament pel consistori d'Almussafes, i ja es treballa en la programació de noves edicions amb altres opcions de menús per a l'any que ve. “de fet, la demanda va superar a l'oferta, ja que unes 17 persones es van quedar en reserva, un fet que demostra el gran interés que existix en l'actualitat per descobrir els misteris del món de la cuina, i més concretament d'una cuina de qualitat”, explica la regidora de la Dona, Elia Alepuz.  
A més de la crema i de l'entrant de les barquetes de pasta fullada farcides, el menú nadalenc també incorporava altres entrants com l'ensalada tèbia de bolets amb vinagreta de gerd i sèsam cruixent, així com un plat principal amb una boina de vedella Wellington amb guarnició de puré de poma i ceballots caramel•litzats amb xarop de granadina com a protagonista i una bromera de torró amb gotes de xocolate i fruites seques de postres.
Ajuntament d'Almussafes
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.