Un any més Alzira evoca la seua conquesta en 1242 per Jaume I

Lunes, 31 de diciembre de 2018 | e6d.es
• Creu Roja d’Alzira, Calçats Cortés, Miguel Ángel Martínez, José Manuel Rubio, el pintor Salvador Ausina i l’esportista Vicent Martínez reberen ahir les Insígnies d’Or d'Alzira 2018
._000500
Com cada any, Alzira ret homenatge al rei Jaume I i a la senyera d’Alzira amb motiu de la seua entrada a la ciutat l'any 1242 amb dos actes, la processó cívica i el plenari institucional d’imposició de les Insígnies d’Or de la Ciutat.
La processó cívica s’ha iniciat amb l’abaixada de la senyera des del Saló Noble per part de la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar. La senyera l’ha rebuda a la porta de l’Ajuntament l’alcalde, Diego Gómez, li l’ha donada al regidor d’Hisenda, Albert Furió, donant, així, inici la processó.
La comitiva ha estat encapçalada per associacions i persones de l'àmbit social, cultural i festiu de la nostra ciutat; així com pels guardonats i guardonades amb les Insígnies d’Or de la Ciutat 2018.
Una vegada finalitzada la processó, ha començat al Saló Noble el Plenari Institucional d’imposició de les Insígnies d'Or amb l'Escut de la Ciutat per a l'any 2018, que han recaigut en l'agrupació local de Creu Roja, el comerç Calçats Cortés, Miguel Ángel Martínez i José Manuel Rubio, el pintor Salvador Ausina i l’esportista Vicent Martínez.
E6D