Turís s'estrena amb èxit en la ruta Entre Comarques de la Mancomunitat

Jueves, 9 de febrero de 2017 | e6d.es
• Un grup de quaranta persones procedents de diverses comarques de l’interior valencià han visitat Turís en la primera parada que ofereix enguany la ruta Entre Comarques

._000368
Un grup de quaranta persones procedents de diverses comarques de l’interior valencià han visitat Turís en la primera parada que ofereix enguany la ruta Entre Comarques organitzada per l'àrea de turisme del Consorci de la Ribera. El grup de turistes va ser rebut en l'Ajuntament per l'Alcalde, Eugenio Fortaña, la Regidora de Cultura i Educació, Isabel Guaita, i la coordinadora de l'àrea, Graciela Olivert. Isabel Guaita va presentar la ruta preparada que va consistir a visitar l'Ermita de la Verge dels Dolors per a posteriorment baixar pel centre històric del municipi fins al temple de la Nativitat de la Nostra Senyora i acabar la visita en la Casa Museu on se situa el museu etnològic. Cal apuntar que de manera imprevista també es tingué l’ocasió d’apujar als dos campanars del poble acompanyats pel rector, Cristóbal Castells.
Per la seua part, Eugenio Fortaña va manifestar la seua gratitud “per escollir el nostre municipi en aquesta primera ruta. És la primera vegada que el nostre poble participa en Entre Comarques i esperem que estigueu a gust i que les vostres impressions ens servisquen per a millorar en els pròxims anys”. Maria José Nogueroles, llicenciada en Belles Arts que ha participat en diverses actuacions de restauració tant en la parròquia com en l'ermita, va exercir de guia en el primer tram de la visita mentre que Marcos Roca, restaurador responsable de la recuperació de la Casa Museu, es va encarregar de conduir als visitants per les diferents estades del museu etnològic. 
Ajuntament de Turís