Turís inaugura el seu nou Centre d'Associacions i Joventut

Domingo, 29 de abril de 2018 | e6d.es
• El Consistori vol 'maximitzar l'eficàcia dels espais municipals'

._000368
.-000472
L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, acompanyat per l'equip de govern i nombrosos representants de totes les associacions i entitats locals va inaugurar el nou Centre d'Associacions i Joventut que ocupa el que era l'antic centre de salut. La Reina de les Festes, Andrea Nogueroles, i la seua cort d'Honor van ser les encarregades de tallar la cinta inaugural.
Fortaña es va dirigir als presents amb evident satisfacció, ja que “presentem un edifici totalment renovat que oferirà un gran servei a l'associacionisme. Pensem que serà molt positiu perquè les associacions puguen desenvolupar la seua activitat i, si és positiu per a elles evidentment és bo per al poble. Poder ajudar-los en la seua labor segur que a la fi redunda en el benestar dels habitants de Turís”. La joventut és especialment destinatària de les instal·lacions “i per a ella s’hi han disposat dos grans sales en la planta baixa destinades a reunions, tallers i activitats de temps lliure”.
L'alcalde va explicar que amb estes instal·lacions “seguim amb la nostra política de centralitzar serveis i, igual que concentrem tota l'oferta del Centre de Formació de Persones Adultes en la Casa de la Cultura o els Serveis Socials en l'edifici polivalent, ara destinem este edifici a despatxos i sales de reunions per a les associacions del poble de manera que no estiguen disseminades, maximitzant així l'eficàcia dels espais municipals”. 
Ajuntament de Turís