Tres ors i una plata per al CEGA Almussafes en el Trofeu Federaciˇ

Martes, 11 de junio de 2013 | e6d.es
• Estos excel.lents resultats les catapulten a la fase Auton˛mica, que tindrÓ lloc el pr˛xim dia 6 de juliol en la localitat alacantina de Torrevieja

Dissabte passat 8 de juny es va celebrar, per primera vegada en Sueca, i organitzada pel Club ACEUS, una de les competicions més importants dins del calendari de la Federació Valenciana de Gimnàstica Rítmica. El Campionat Provincial del Trofeu Federació Individual 2013 va reunir a 130 gimnastes federades, quatre d'elles representant al Club Esportiu de Gimnàstica Almussafes, les quals aconseguiren les millors posicions del podi.
A les 8 del matí va començar la competició provincial dels distints nivells i categories individuals. Les quatre gimnastes del CEGA van executar els seus exercicis amb gran precisió, assegurant-se l'anhelat podi.
En concret, Valentina Servera, va obtindre la medalla d'Or en la Categoria Júnior de Nivell avançat. Per la seua banda, Elena Grau, en la categoria Infantil nivell avançat també va aconseguir el preat primer lloc penjant-se l'or. Així mateix, en la categoria Infantil nivell  bàsic, va ser Janire Nicolás qui de nou va aconseguir concloure a més de dos punts de distància de la segona classificada, assegurant-se la seua medalla d'or. Estes tres gimnastes es van proclamar d'esta manera Campiones provincials del Trofeu Federació Individual.
També va finalitzar en segon lloc i es va proclamar Subcampiona Provincial de la Categoria Aleví Nivell Bàsic, la gimnasta Lucia Gil, alçant-se amb el títol i la seua merescuda Plata.
Estos excel•lents resultats les catapulten a la fase Autonòmica, que tindrà lloc el pròxim dia 6 de juliol en la localitat alacantina de Torrevieja, cita esportiva en què prendran part les millors gimnastes de les diferents categories de tota la Comunitat Valenciana. Totes elles prosseguixen els seus entrenaments per a aconseguir, d'esta manera, arribar en òptimes condicions i intentar deixar a la gimnàstica valenciana en les posicions de major rellevància.
Ajuntament d'Almussafes