Tres nous músics s'incorporen a la banda de la Societat Musical Lira Almussafense en Santa Cecilia

Jueves, 19 de noviembre de 2015 | e6d.es
• L'entitat celebra aquest cap de setmana la seua festa gran, amb Helena Bosch com a nova Musa i amb actes entre els quals destaquen el concert extraordinari


._000383

._000350
 
Dídac Sanz de Ramón, Damián Asins García i Ximo Magraner Sarrió debutaran amb la banda de la Societat Musical Lira Almussafense d'Almussafes aquest dissabte 21 de novembre en el concert extraordinari de Santa Cecilia que la banda local oferirà als veïns per a celebrar la festivitat de la seua patrona. Aqueixa mateixa nit, la també músic Helena Bosch Berth serà proclamada nova Musa de la Música. Però els actes no se circumscriuen únicament a la jornada del dissabte. El cap de setmana estarà replet d'oportunitats per a commemorar aquesta festa en la qual, com no pot ser d'una altra forma, la música ocuparà un paper primordial.
Com cada mes de novembre, la Societat Musical Lira Almussafense es prepara per a celebrar els actes dedicats a la seua patrona, Santa Cecilia. Fidels a la tradició, els seus integrants es bolcaran una vegada més perquè queden en el record dels seus protagonistes. Entre ells estan la Musa de la Música 2015-2016, la jove Helena Andrea Bosch Berth, i els nous músics de la banda, Dídac Sanz de Ramón, que toca l'oboe, i Damián Asins García i Ximo Magraner Sarrió, tots dos intèrprets de les partitures escrites per a trombó.
El programa d'actes s'iniciarà demà divendres 20, a les 19 h., amb una cercavila festiva a càrrec de la banda, amb la qual s'anunciarà el començament de les activitats. Aqueixa mateixa nit, a les 21:30h, se celebrarà el tradicional sopar de socis i sòcies, per al qual serà necessari obtenir el tiquet de reserva de plaça, que tindrà un cost d'un euro. Els interessats podran adquirir aquests tiquets el dimarts 17, el dimecres 18 i el dijous 19 de 18 h. a 19:30 h. i el divendres abans del sopar fins a completar l'aforament del local.
Ja el dissabte, a les 22:30 h. es produirà en el saló d'actes del centre cultural la proclamació de la Musa de la Música 2015-2016, a la qual li seguirà un concert extraordinari, per al qual tant el director, Josep Escandell, com els components de la banda han estat assajant intensament durant les últimes setmanes. El diumenge al matí es realitzarà una cercavila pels carrers del municipi per a arreplegar als quals passen a formar part de la banda i posteriorment, a les 12 h., es traslladaran tots fins a l'església de Sant Bertomeu per a celebrar la Santa Missa en Honor a Santa Cecilia, després de la qual compartiran un dinar de germanor en el local de la Societat amb la qual conclouran l'agenda prevista enguany per a aquesta festa.
Ajuntament d'Almussafes