| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 12/09/2013

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics

30 restaurants participen en la celebració del 53 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

El reconeixement de Paeller d’Or serà enguany per al Departament de l’Arròs de Sueca de l’IVIA, pel seu centenari


Diumenge que ve, 15 de setembre, Sueca tornarà a convertir-se en l’epicentre de la festa entorn del nostre plat més tradicional, la paella. El parc de l’Estació tornarà a acollir el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, concurs gastronòmic degà a Espanya que, en esta ocasió, complix la seua 53 edició. Nombrosos i prestigiosos restaurants de la Comunitat Valenciana, Espanya i internacionals han sol•licitat la seua participació en este importantíssim certamen en el qual, finalment, podran participar trenta, entre ells, els procedents de Nova Zelanda, Miami, França, Anglaterra, Alemanya i Japó. Junt a ells, competiran per fer-se amb el títol de 'millor paella del món', restaurants de València, Alacant, Múrcia, Còrdova, Madrid i Eivissa. Pel que fa a la representació local, el Concurs comptarà amb la participació dels restaurants La Tertúlia i La Granja. Els guardons a les millors paelles es repartiran de la següent manera: primer, segon i tercer premi, i cinc accèssits.
En el capítol de Paellers d’Honor, enguany l’organització del Concurs ha decidit que estos reconeixements siguen per a l’Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme, i per a tres prestigiosos cuiners jubilats: Jaime Capilla Pérez, del restaurant El Gourmet, de València; Miguel Ángel López Poyatos, del restaurant de l’hotel Bayren, de Gandia; i Ángel Gallego Gigante, del restaurant de l’hotel Safari, de Gandia. En esta ocasió, el reconeixement de Paeller d’Or serà per al Departament de l’Arròs de Sueca, de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, IVIA, per la celebració, en este 2013, del seu centenari. 
Una nombrosa representació de la societat suecana, així com la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, Salvador Campillo, assistiran a esta edició, a la qual han confirmat també la seua presència el secretari autonòmic de Turisme, Daniel Marco; i el diputat provincial de Turisme, Ernesto Sanjuán.
El 53 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca comptarà, a més, amb la col•laboració dels seus dos productes oficials, el licor de taronja Federica, i l’arròs d’Arrocerías Antonio Tomás SL.


RESTAURANTS PARTICIPANS 2013

1 Restaurant Albufera, SH Valencia Palace, València
2 Restaurant Asador Altamira, Alaquàs
3 Asociación de cocineros y reposteros de la Comunitat Valenciana
4 Taperia Aurrera, Benidorm
5 Restaurante El Bandolero, Còrdova
6 Restaurant El Barco, Eivissa
7 Sala Braham, Riola
8 Casa Paella LTD, Nelson, Nova Zelanda
9 Restaurante Chambao, Miami, EUA
10 Restaurante La Chaumiere, Font-Romeu, França
11 Restaurant Dolium, València
12 Restaurante Estela, Tavernes Blanques
13 Entre naranjos, Madrid
14 Jordi Freecook, València
15 Restaurante Ginza Espero II, Tòquio, Japó
16 Restaurant La Granja, Sueca
17 Tomoko Kawabuchi, Osaka, Japó
18 Restaurant La mar salà, Cullera
19 Hotel Nelva, Múrcia
20 Paella Fella, West Sussex, Anglatera
21 Parador del Saler, València
22 Restaurant Picanterra, Cullera
23 Restaurant español Picasso, Hamburg, Alemanya
24 Restaurant Sa Punta, Eivissa
25 Racó de les arts, València
26 Restaurant El redolí, El Palmar
27 Tasca Ribeiro, Gandia
28 Posada Real de Santa María, Santa María del Campo Rus, Conca
29 Restaurant La Tertúlia, Sueca
30 Vale paella, Tòquio, Japó
Ajuntament de Sueca
._000230


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.